DEMI LOVATO:

'Nisam s Kardashianom!'

15.10.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Demi Lovato, koja je glumila u oba nastavka filma 'Camp Rock', poriče da je u vezi s Robom Kardashianom. Tvrdi da se na takve glasine mogu samo dobro nasmijati

Zvijezda filma 'Camp Rock' viđena je prošli mjesec na kuglanju s Robom Kardashianom, mlađim bratom starlete Kim Kardashian. Odmah su krenule glasine da su njih dvoje u vezi.


Međutim, Demi u intervjuu za portal RadarOnline poriče takve glasine te tvrdi da su samo prijatelji. 'Smiješno je to da ljudi ugledaju dvije tvoje fotografije s nekom osobom i odmah pomisle da ste u vezi', tvrdi lijepa glumica.

18-godišnjakinja priznaje da je svjesna da, kada god izađe van s nekim prijateljem, odmah potiče šuškanja da je s njim u vezi, no isto tako je prihvatila to da ništa ne može učiniti po tom pitanju. Za kraj je Demi dodala da jako voli svoj posao te je zbog njega spremna i na male kompromise, poput neprestanih neistinitih glasina.

Demi je početkom godine prekinula vezu s Joem Jonasom te nakon toga zaključila da će svoj ljubavni život držati podalje od očiju javnosti.