Teen NAGRADNJAČA

Dobitnici knjige 'Kako postati vampir'!

  • Autor: tportal.hr
  • 19.10.2010 11:44:03
  • 13.10.2010 11:01:43

Autorica Amy Gray u svojoj knjizi 'Kako postati vampir' na duhovit i zanimljiv način donosi mnoge manje poznate činjenice o vampirima, a Mozaik knjiga i tportal vas nagrađuju tim interesantnim naslovom

Vampiri su već neko vrijeme hit te su ponovno izvor inspiracije mnogim umjetnicima, osobito u književnosti. Mnoge knjige o vampirima postaju bestseleri te su nerijetko predložak za hit filmove ili serije. 

Amy Gray u svojoj knjizi 'Kako postati vampir' otkriva kakve vas sve kušnje čekaju u mračnom kraljevstvu u ovom krvavom vodiču za pridošlice u svijetu neživih.

Saznajte kako se preobraziti u vampira, kako ispuniti vječnost i kako obitelji priopćiti tu vijest, koja pravila lijepog ponašanja usvojiti, što (ne) valja činiti ako ste u vezi sa smrtnikom, što nose vampiri, gdje izlaze, saznajte sve o vampirskim filmovima, književnosti, mjestima koje valja posjetiti i drugim zanimljivima stvarima.

'U ovoj vam se knjizi nude spoznaje o svim tajnama tog svijeta. S obzirom na to da se i neživi moraju suočiti s opasnostima i zamkama, naučit ćete ujedno kako zaštititi dragocjeni dar besmrtnosti', kaže autorica knjige.

Knjige su osvojili:

Monika Ravlić
Mirko Lukić
Kornelija Mauhar
Zvonko Sigmund
Vanja Kovačić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više