SVEPRISUTNI JUSTIN

Uskoro i lakovi za nokte s Bieberovim potpisom

12.10.2010 u 23:47

Bionic
Reading

Poduzetni mladac ima još jednu poslovnu ideju koja će zasigurno biti odlično prihvaćena, s obzirom na vojsku njegovih obožavateljica. Tvrtka OPI izbacit će na tržište lakove za nokte koji nose nazive po pjesmama Justina Biebera

Šesnaestogodišnjak ima pune ruke posla, pa nakon autobiografske knjige 'Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story', filma i lutkica sa svojim likom, njegov je tim smislio novi proizvod – liniju lakova za nokte nazvanim prema njegovim pjesmama.

Fanovi će tako moći urediti svoje nokte lakovima zasad u bojama: Give Me the First Dance (srebrna), One Less Lonely Glitter (lavanda), Prized Possession Purple (ljubičasta) i Me + Blue (tamno plava) koji će se moći kupiti već u prosincu u američkom lancu dućana Wal-Mart. Za ostale nijanse, Justinovi obožavatelji, bolje rečeno obožavateljice, ipak će morati pričekati siječanj 2011. godine.

S obzirom na popularnost mlade pop zvijezde, ni ne sumnjamo da će fanatični fanovi razgrabiti lakove za nokte. Inače, njegov drugi album 'My World 2.0' debitirao je na prvom mjestu u ožujku ove godine.