NEOBIČNO I OTKAČENO

Pixie Lott bi uredila kuću u stilu Austina Powersa

04.10.2010 u 12:27

Bionic
Reading

Pixie Lott, mlada pjevačica koju mnogi nazivaju britanskim odgovorom na Lady Gagu, iako još nema svoju kuću, točno zna kako bi je uredila

Pixie (19), vlasnica hita Mamma Do (Uh Oh, Uh Oh), još uvijek nije uštedjela dovoljno novca da si kupi novu kuću, no već je osmislila kako bi trebala izgledati njezina unutrašnjost.

Pjevačica kaže da bi se sigurno odlučila za otkačeni zebrasti uzorak za stolice.

'Više ne trošim novce na gluposti i počela sam štedjeti. Nažalost, još uvijek nemam dovoljno novca za novu kuću. Planiram je kupiti sa svojim najboljim prijateljem. Uredila bih je u stilu Austina Powersa, sve bi bilo šareno i veselo. Svakako bi se tu našle i stolice sa zebrastim uzorkom', rekla je Pixie dodajući da se posebno veseli tulumu useljenja.

Mlada pjevačica još uvijek živi sa svojim roditeljima u Essexu, a kao jednu od najvećih prednosti navela je to što je ta kuća u blizini festivala V na kojem je nastupala.

'Obožavam festivale. Super je stvar da sam imala koncert na festivalu V koji je 15-ak minuta udaljen od kuće mojih roditelja pa sam dolazila doma na tuširanje i noćenje', kaže Lott (19).