NOVA PONUDA

Taylor Swift umjesto Lohanice u novom filmu?

28.09.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Taylor Swift koja se pojavila u filmovima 'Valentinovo', 'Jonas Brothers: The 3D Concert Experience' i 'Hannah Montana: The Movie', ima novu glumačku ponudu

Taylor Swift, sve popularnija country pop zvijezda, osim glasom plijeni pozornost i svojim izgledom, pa ne čudi što bi je mnogi rado vidjeli i na filmu. Visoku plavušu stalno obasipaju glumačkim ponudama, a nedavno je dobila još jedan zanimljiv prijedlog.

Swift bi se trebala pojaviti u romantičnoj komediji 'One Night With You' o mladoj starleti koja se prijavljuje u reality show kako bi spasila poljuljanu karijeru, što je prvo bilo ponuđeno skandalima sklonoj Lindsay Lohan

'Uloga je bila ponuđena Lohanici, no ona je, zbog svojih brojnih problema, ispala iz konkurencije. Producenti su se odmah sjetili Taylor, ali ona u tom trenutku nije mogla prihvatiti tu ponudu zbog obveza oko turneje. Zatim je sve na neko vrijeme stalo, no sad su se filmaši ponovno sjetili tog filma i Taylor Swift', rekao je taj izvor.

Još nije poznato je li ponuda došla do Taylor i kakav je njezin stav o tome. Kad je pak riječ o Lindsay Lohan, problematičnu zvijezdu koja se proslavila u teen filmovima moći ćemo vidjeti u filmu 'Machete' Roberta Rodrigueza koji u naša kina stiže idućega tjedna.