VALENTINOVSKE MUKE

Odaberi idealni buket za nju

11.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Valentinovo već kuca na vrata, a ti si se vjerojatno odlučio za jedan od klasičnih, ali ipak provjereno dobrih poklona za nju – cvijet. No, i od toga zna zaboljeti glava, jer kakvo je još cvijeće dobro pokloniti osim poznate crvene ruže?

Zašto je, primjerice, ove godine ne bi iznenadio i zaista umjesto samo jednog cvijeta poklonio cijeli buket? Evo što izabrati, ovisno o tome kakva je karaktera tvoja izabranica.

OBOŽAVATELJICA PRIRODE

Ona obožava prirodu i sve vanjske aktivnosti – od šetnje, preko vožnje biciklom pa sve do planinarenja. Uvijek, baš uvijek radije će izabrati šetnju nego gledanje filmova.

Buket za nju: sve ono što možeš nabrati u prirodi. U obzir dolaze i dugačke vlati trave pa čak i suho cvijeće i travke koje je u ovo doba godine lakše naći nego procvjetalo cvijeće. Ako ideš u cvjećarnicu, izaberi cvijeće u tegli (ipak je ona ljubiteljica prirode i živoga cvijeća) koje što više nalikuje onom divljem, nego onom kultiviranom. Sada se već mogu naći ruže u zelenim i plavim bojama, ali ako je cura ljubiteljica prirode, takve svakako preskoči.

POMALO NEOBUZDANA

Ona će prva zaplesati na tulumu ili u disku, jedva čeka da položi vozački i krene juriti cestama, a rado bi isprobala bungee jumping.

Buket za nju: budućnost je ono što nju zanima, budućnost koja je pomalo neistražena, ali prepuna dobrih stvari, ona je u to uvjerena. Stoga joj složi futuristički buket – svakako izaberi tulipane, a nađeš li cvijet koji je inače crvene boje, ali je ovaj zelene, sigurno će se oduševiti. Imaj na umu – izaberi cvijeće što življih i neobičnijih boja i oblika!

MODERNA CURA

Ako si gledao 'Seks i grad', to je Carrie – neovisna, modno osviještena, istančana ukusa, ali ipak žudi za ljubavlju.

Buket za nju: odluči se za nešto jednostavno i profinjeno. Nemoj miješati mnogo boja i mnogo različita cvijeća. Primjerice, bijeli lopoč ili bijeli ljiljan oko kojeg je neko široko, zeleno lišće bit će savršen buket za ovakvu curu.

TRADICIONALNA CURA

Ona obožava pizzu i gledanje filmova s tobom i ništa joj drugo ne treba. I ona već sada zna da će se jednog dana udati i imati barem jedno ili dvoje djece.

Buket za nju: uzmi nekoliko ruža u različitim bojama i nešto zelenila za ukras. Bit će presretna.

HIPI CURA

Ne mora imati dugu kosu i kilograme šarenog nakita iz 60-ih da bi znao kako je ona hipi. No, njezin stil života je ljubav i mir, živi i pusti druge da žive, vegetarijanka je i bori se protiv nepravde i za prava životinja.

Buket za nju:
Suncokret, tratinčice, ivančice - u teglici. Uz ovo, jako će joj se svidjeti i vlati pšenice ili zobi.