'MAKE ME WANNA DIE'

Taylor odbacila i omiljenu korzet haljinu

21.09.2010 u 15:23

Bionic
Reading

Taylor Momsen, sedamnaestogodišnja glumica, pjevačica i zaštitno lice kolekcije Material Girl te novog parfema Johna Galliana, sa svojim je bendom snimila novi spot za pjesmu 'Make Me Wanna Die' u kojem je njezini fanovi mogu vidjeti u dosad najrazgolićenijem izdanju

Taylor, koja u 'Tračerici' igra Jenny Humphrey, frontgirl je postgrunge benda The Pretty Reckless, a ovoga ljeta na poznatom Vans Wraped Tour promovirala je debitantski album Light Me Up.

Taylor (17) je poznata po svom provokativnom načinu odijevanja, no za novu verziju spota Make Me Wanna Die otišla je korak dalje, pa je u jednoj sceni obožavatelji mogu vidjeti samo u donjem rublju i samostojećim čarapama.

Ipak, ogroman publicitet koji se stvorio oko benda i njegove mlade pjevačice pogoduje prolaznosti albuma koji je, primjerice, u Velikoj Britaniji zasjeo među prvih 10 najboljih albuma u prvom tjednu objavljivanja. Zanimanje javnosti podgrijava i mlada Taylor svojim izjavama poput onih da obožava noževe i vatru te da joj je najbolji prijatelj vibrator.