Teen NAGRADNJAČA

Tko je osvojio peti nastavak 'Tračerice'

  • Autor: tportal.hr
  • 28.9.2010 12:01:50
  • 21.9.2010 13:25:59

Algoritam vam donosi nove porcije najsočnijih tračeva s Upper East Sidea. Peti roman 'Tračerice' nosi naslov 'Meni se sviđa tako', a tportal.hr svojim čitateljima poklanja pet primjeraka knjige

Vrijeme je praznika i ljubav je u zraku. Ili je to kombinacija parfema Channel No. 9 i Gucci Flore? Koja je uopće razlika?

 Algoritam
 
Blair
će se useliti kod Serene i njih su dvije ponovno u dobroj staroj rutini najboljih prijateljica.

No hoće li ljubav ovog puta potrajati ili će završiti tako da jedna drugoj počupaju blistave nove frizure? A kada smo kod novog, Nate je, čini se, na svojevrsnom pravom putu glumeći Natea na bijelom konju svojoj novoj i ludoj djevojci, Georgie. No svakako će zagristi više nego što može prožvakati kada se on i Georgie nađu u društvu Blair i Serene u Sun Valleyju u Idahu. A na Manhattanu, Jenny provodi dane s tajanstvenim i simpatičnim novim dečkom, dok Dan plače u redakciji književnog časopisa Red Letter. No Vanessa, samo malo, ne šopingira li to Vanessa u Barneysu s nekim tipom u majici Lacoste?

Duga hladna zima napokon je završila i Petu je aveniju obasjalo dugo iščekivano sunce. Priroda je u cvatu, a njujorška zlatna mladež sprema se provesti najluđe praznike svojih zlatnih života.


Knjigu su osvojili:

Sanja Čukman
Andrea Čulibrk
Kristina Španić
Roman Drašković
Vesna Lončarić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više