CVJETNO IZDANJE

Zavodljiva Vanessa otkrila leđa i vitke noge

21.09.2010 u 22:01

Bionic
Reading

Vanessu Hudgens upoznali smo kao čednu Gabriellu iz 'High School Musicala', no otada se slatka glumica poprilično promijenila. Njezine su odjevne kombinacije s vremenom postajale sve odraslije - dodali bismo i sve golišavije

Crnokosa 21-godišnjakinja pojavila se u cvjetnoj kratkoj haljinici na premijeri filma Legends of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole u Los Angelesu, a zbog njezine su se opravice glave non-stop okretale na crvenom tepihu. Vitka i preplanula Vanessa u haljini cvjetnog uzorka bila je pravo osvježenje na tom događanju. Svoju je kreaciju upotpunila i zlatnim ukrasom oko nadlaktice te diskretnom ogrlicom, a na nogama je imala smeđe cipele na visoku petu s otvorenim prstima.

Raspuštene duge kose i s neodoljivim osmijehom na licu, simpatična glumica je izgledala bolje nego ikad te je ujedno začepila usta svima koji su pričali da je njezina petogodišnja veza sa Zacom Efronom (22) u velikoj krizi.

Iako se redovito pojavljuju zajedno u javnosti, ljupka Vanessa je ovoga puta bila sama, jer je za to vrijeme njezin dečko promovirao svoj novi film Charlie St. Cloud u Australiji.

Čini se da je mladom paru itekako godio romantični odmor na Havajima i punjenje baterija prije napornog jesenskog rasporeda.