NOVA MODNA IKONA

Miči se, Sarah Jessica, stigla je Blake!

17.09.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Nedodirljivi status modne ikone Sarah Jessice Parker, Sienne Miller i Kate Moss, it djevojaka, miljenica dizajnera i modnih uzora milijuna žena širom svijeta, opasno je ugrozila jedna 23-godišnjakinja po kojoj je Christian Louboutin nazvao najnoviji model cipela, a Anna Wintour ju je čak dva puta stavila na naslovnicu Voguea. Ona je Blake Lively, zvijezda serije 'Tračerica'

Tek su joj 23 godine, a već je proglašena novom modnom ikonom, njezina frizura je najtraženija u salonima, dok je Christian Louboutin jedan model cipela nazvao po njoj. Plavokosa Blake Lively nova je it djevojka za koju svi puni riječi hvale, pa čak i Vogueova ledena kraljica Anna Wintour.

'Ona je zbilja sjajan uzor mladim ženama - sportski je tip, zdravo živi, bliska je sa svojom obitelji i uz sve to je neodoljivo ljupka', objasnila je slavna urednica.

Blake u popularnoj TV seriji 'Tračerica' igra bogatašicu Serenu van der Woodsen čija garderoba izaziva zazubice svih modno osviještenih cura.

Lijepa plavuša savršenih tjelesnih proporcija oduševljava ležernošću kojom nosi odjeću, pomaknutim stilom i originalnim kombinacijama. Iako je u 'Tračerici' uvijek savršeno uređena (za što je zaslužan stilist Eric Daman), atraktivna plavuša u privatnom životu preferira casual stil u kojem prevladavaju skinny trapke, topići, velike torbe i mudro dozirani modni detalji. Za svečanije prilike možemo je vidjeti uglavnom u mini haljinama koje joj sjajno pristaju s obzirom na to da ju je priroda nagradila dugim nogama i vitkim tijelom. A čini se da što god da obuče, Blake ne griješi.

Glumica kaže da je osjećaj za stil naslijedila od svoje mame koja je u mladim danima bila model, pa zbilja nije upitno od koga je Blake naslijedila ljepotu i gracioznost. Iako je njezina Serena razuzdana partijanerica, Blake uopće nije tip za izlaske i u dugogodišnjoj je vezi s kolegom iz serije Pennom Badgleyjem (Dan Humphrey) te ne voli elitne klubove.

Usprkos slavi, bogatstvu i preslatkom dečku, Blake je i dalje vrlo skromna osoba, a priznaje da je ponekad nervira to što zbog svoje visine (178 cm) uvijek strši.

'Kad se popnem na potpetice od 15 cm, viša sam od svakog muškarca kojeg poznajem. Visoka sam, a okružena sam sitnim ljudima, pa se ponekad osjećam kao muškarac', požalila se Blake.