PREDSTAVLJANJE MIRISA

Taylor opet u prozirnoj korzet haljini

14.09.2010 u 20:49

Bionic
Reading

Taylor Momsen, glumica iz 'Tračerice' i frontgirl benda The Pretty Reckless, zaštitno je lice novog parfema Parlez-moi d'amour slavnog Johna Galliana, pa je bila počasna gošća na predstavljanju ovog mirisa u Parizu

Sedamnaestogodišnja Taylor koja je i zaštitno lice kampanje Material Girl Madonnine kćeri Lourdes poznata je po svom provokativnom stilu odijevanja i izjavama od kojih se moralistima diže kosa na glavi, a među najpoznatijima je svakako ona da je njezin najbolji prijatelj vibrator.

Bilo kako bilo, zvijezda 'Tračerice' ima pune ruke posla, pa je opet odjenula svoju omiljenu prozirnu korzet haljinu u kojoj je, kako je rekla, provela najveći dio nastupa na Vans Wraped turneje (poznatoj i iz kontroverznog spota 'Miss Nothing') i uputila se u Pariz na promociju parfema Johna Galliana.

Miris se zove Parlez-moi d'amour (ili u engleskom prijevodu: Talk To Me About Love) i namijenjen je otkačenim curama, ali i svima onima koji se osjećaju zauvijek mladi.

 

Momsen je kasnije sa svojim bendom The Pretty Reckless izvela par pjesama s novog albuma Light Me Up među kojima i 'Factory Girl', 'Make Me Wanna Die' i 'Since You're Gone'.