A TEK JOJ JE DEVET

Kći Willa Smitha u pohodu na glazbenu scenu

09.09.2010 u 14:21

Bionic
Reading

Willow Smith, kći slavnog holivudskog para Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, već je debitirala u filmu 'Ja sam legenda', a nedavno je snimila i svoju prvu pjesmu 'Whip My Hair', zaprepastivši sve svojim zrelim glasom kojeg se ne bi posramile ni puno starije kolegice. A djevojčici je tek devet godina

Willow je svojim glasom oduševila i Jay-Z-ja koji joj je već pripremio ugovor sa svojom diskografskom kućom Roc Nation

Inače, devetogodišnjakinja je velik modni fanatik, pa je njezin otac čak angažirao stilisticu koja se brine o njezinoj odjeći.

Willow Smith - I Whip My Hair

Iako mnogi kažu da kopira Rihannin stil odijevanja, njezina stilistica Mariel Hann kaže da je Willow njome inspirirana, ali je nikako ne oponaša.

'Nismo željele da Willow bude 'mala Rihanna', ona ima svoj vlastiti ukus i točno zna što joj se sviđa. Rihanna joj je svakako inspiracija, ali Willow želi biti drugačija', rekla je Mariel dodavši da Willow obožava rokerski stil. Stilistica je otkrila da, za razliku od većine curica svoje dobi, obožava bajkerske čizme.

'Mama, naravno, uvijek da zeleno svjetlo za te kreacije. No uglavnom je zadovoljna svime', kaže Mariel. Prema njezinim riječima, i njen stariji brat Jaden, zvijezda Karate Kida, voli modu pa se priča da razmišlja o pokretanju svoje modne linije.