LEIGHTON VS. BLAKE

Zvijezde 'Tračerice' u modnom dvoboju minicama

08.09.2010 u 15:51

Bionic
Reading

Na nedavnom Vogueovom Fashion's Night Out održanom u New Yorku, najviše su pozornosti izazvale kreacije zavidno vitkih glumica iz serije 'Tračerica' Leighton Meester i Blake Lively koje su se odlučile za mini haljine

Mlade glumice su se silno potrudile izgledati što bolje, no ovoga puta čini se da je plavokosa Blake Lively, koja u popularnoj 'Tračerici' igra Serenu, imala bolji izbor. Blake je naprosto blistala kose skupljene u konjski rep odjenuvši jarkožutu minicu neobična etno uzorka s potpisom modne kuće Marchesa, uz što su joj savršeno pristajale Louboutinove cipele.

Leighton, njezina rivalka/prijateljica u TV seriji o mladim bogatašima, odjenula je pak intenzivno plavu satensku haljinu čudnog kroja (Versus by Vercace) koja se pokazala ne baš najboljim rješenjem usprkos njezinoj savršenoj liniji i zanimljivim cipelama, također louboutinkama.

Inače, Leighton (Blair Waldorf), za koju se priča da je ljubomorna na Blake, mogla bi se još više iznervirati jer je upravo Blakeina frizura trenutačno najtraženija u američkim frizerskim salonima.

'To je ludo jer, kad sam bila mlađa, bila sam oduševljena kosom Jennifer Aniston i htjela sam imati istu frizuru. Sad mi je čudno kad cure žele imati moju frizuru. To mi je zbilja kompliment', rekla je Blake Lively.

Osim Blake i Leighton, na modni događaj stigli su i Julianne Moore, Serena Williams, kreatori Michael Kors, Tommy Hilfiger, Lazaro Hernandez, Francisco Costa (Calvin Klein) i Carolina Herrera