CHASE CRAWFORD

Nate iz 'Tračerice' zavodio konobaricu

02.09.2010 u 10:32

Bionic
Reading

Chase Crafword koji u 'Tračerici' igra Natea Arhibalda, u jednom je poznatom njujorškom klubu pokušavao šarmirati zgodnu konobaricu

Kako kažu svjedoci, Chace (25) se ponašao poput uzbuđenog školarca dok je na sve načine pokušavao impresionirati zgodnu konobaricu u jednom prestižnom njujorškom klubu gdje se održavao rođendanski party.

Zvijezda popularne TV serije navodno je cijelo vrijeme kružila oko nepoznate zaposlenice toga kluba. Je li na kraju tom plavookom ljepotanu uspjelo šarmirati djevojku, nije poznato, no prema dobro upućenim izvorima, činilo se da ona nije bila previše zainteresirana za druženje. Je li možda odabrala taktiku ledene kraljice ili je pak bila previše zauzeta poslom, nije nam poznato.

'Bilo je pomalo komično, jer se vidjelo da Chase samo bulji u njezinom pravcu. Bio je poput nekog tinejdžera', rekao je dobro upućeni izvor.
 
Inače, mladi glumac otkrio je da, otkako je dobio angažman u 'Tračerici', puno više pažnje posvećuje svome izgledu te da je počeo nositi dizajnersku odjeću.

'Razvijam polako svoj stil. Počela su mi se sviđati dizajnerska odijela i u posljednje vrijeme, satovi', rekao je Chase.

Nova sezona popularne serije 'Tračerice' počinje se prikazivati krajem ovoga mjeseca.