BRZO SE SNAŠLA

Miley u vezi s filmskim kolegom?

30.08.2010 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon što je prekinula s Liamom Hemsworthom, sedamnaestogodišnja glumica i pjevačica, navodno je vrlo brzo našla novu ljubav

Miley Cyrus bila je godinu dana u vezi s Liamom kojeg je upoznala na snimanju filma 'The Last Song', a usprkos najavama da bi se do kraja godine mogli vjenčati, ljubav je pukla, navodno zbog Mileyine sklonosti koketiranju s drugim dečkima što Liam više nije mogao podnijeti.

No čini se da se vragolasta Miley tek par dana nakon prekida već utješila. Prema saznanjima američkih medija, kći country pjevača Billyja Raya Cyrusa već se snašla, i to ponovno s kolegom iz filma - Douglasom Boothom s kojim glumi u novom filmskom projektu LOL - Laughing Out Loud

'Vidjelo se da se Miley jako sviđa Douglas. Hihotala se i ponašala poput svake djevojke koja želi impresionirati simpatiju. No nije bilo poljubaca. Činilo se da se tek situacija tek zakuhava', ispričao je taj izvor.

Inače, Miley je nedavno podignula medijsku prašinu svojim oskudnim kostimima za nastupe i spotom 'Can't Be Tamed' kojeg se ne bi posramile ni kraljice provokacije Lady GaGa ili Rihanna.