PRIČA IZ SNOVA

Britanska tinejdžerica zvijezda Bollywooda

21.08.2010 u 09:22

Bionic
Reading

Osamnaestogodišnju tinejdžericu iz Velike Britanije pozvali su da glumi u indijskom filmu u Bollywoodu, a našli su je preko internetske stranice

Amy Jackson natječe se za Miss Engleske i nikada nije glumila. Ipak, producenti iz Indije naišli su na internetsku stranicu natjecanja te su ondje vidjeti Amy koja im se odmah svidjela i tako postala prva nepoznata Britanka koja je glumila u bolivudskom spektaklu.

Film se zove Madrasapattinam, a radnja je smještena u četrdesete godine prošlog stoljeća te govori o ljubavi. Film je u indijskim kinima od prošlog mjeseca i čim se pojavio postao je najgledaniji, a Amy superzvijezda.

'Svi su me lijepo dočekali. Bojala sam se zbog jezične barijere, ali tu nema problema. Ipak, snimanje je bilo jako naporno, vjerojatno zato što nikada nisam glumila. Posebno je teško što sam morala glumiti ispred stotinu ljudi', rekla je Amy

Natjecanje za Miss Engleske je 1. rujna i Amy za sada najviše misli o tome, no kaže da bi voljela opet snimati u Bollywoodu, što joj sigurno nakon ovog iskustva i neće biti teško. Kaže da od indijskih fanova dobiVa oko 150 e-mailova dnevno te gdje god se pojavila u Indiji, svi su pljeskali i vrištali.