FORE S NETA

Tinejdžerska pisma za časopise

23.08.2010 u 07:22

Bionic
Reading

Možda i sami volite čitati ili pisati pitanja raznim teen časopisima kako biste dobili dobar savjet i to je svakako dobro ako ne znate što činiti. Međutim, neka od ovih pitanja su i više nego smiješna

S dečkom sam stupila u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu. Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje moram li uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu s faksa? Oprezna.

Imam 15 godina i namjeravam stupiti u intimni odnos sa svojim momkom, ali me užasno strah da ne ostanem trudna. Mislim, da ostanem trudna, to bi bila tragedija jer je momak jako siromašan, a mama mi daje dnevno samo 10 kuna za kavu i, kad bih skupljala za abortus, trebalo bi mi pet godina, a trudnoća traje samo devet mjeseci. Što da radim?

Imam 16 godina, spavala sam nedavno s dečkom i čula sam da do 18. godine himen ti ponovno naraste. Koliko mu vremena treba?

Spavam s dva dečka, može li ovaj prvi dok spavam s njim skužiti da sam ga prevarila?

Prijateljica mi je rekla da, ako se istuširam nakon seksa, neću ostati trudna. Je li to istina?

Čula sam neke cure iz osmog razreda spominju riječ peting, pa me zanima što je to i može li se izliječiti? Hvala.

Spavala sam s dečkovim bratom, smatra li se to varanjem?

Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, jesam li normalna???

Primijetila sam da na reklamama za uloške uvijek bude neka plava tekućina, a meni curi crveno. Jesam li normalna?

Internetom ili e-mailovima svakodnevno kruže razni biseri, šale, mudre misli ili zanimljivosti skinute s neta, s blogova i portala ili iz nečije glave direktno. U rubrici Fore s neta možete vidjeti neke od njih, a možda ste ih već negdje i pročitali. Imate li i vi neku dobru foru, pošaljite je na teen@t-com.hr