NJEZINE OSJETLJIVE ZONE

Pravi poljubac na pravo mjesto

27.08.2010 u 09:49

Bionic
Reading

Ako ste već neko vrijeme u vezi i uspješno ste prošli famozni prvi poljubac, vrijeme je da se krene dalje. Pravi poljubac na pravo mjesto može itekako produbiti osjećaje među vama

Najčešće se ljubite u usta i obraze te eventualno u vrat. Međutim, još je dosta njezinih drugih osjetljivih zona koja si možda zaboravio. Evo podsjetnika.

Uši

Uši su često nepravedno zapostavljene. Dakako, zaboravi poljupce izravno u uho, nešto što smo rado radili kao djeca, pa nam je kasnije još pola sata zujalo u ušima. Radi se o laganim, senzualnim poljupcima u školjku uha. Ako upotrijebiš i vrh jezika, doživljaj će biti tim bolji.

Cijelo lice

Sjeti se da uz obraze postoji i čelo, nos, brada, pregib prema vratu. Sva ova područja nemoj zanemariti, već je lagano poljubi po cijelom licu. Vidjet ćeš, bit će itekako iznenađena. Ugodno, naravno!

Vrat

Ali stražnji dio vrata. Još ako ima dugu kosu koja joj pada preko vrata, a ti je lagano skupiš pa joj udijeliš cjelov na to skrovito mjesto, još će se više zaljubiti u tebe!

Naravno, nećeš pogriješiti ni ako joj daš klasični poljubac u prednji dio vrata.

Ramena

Ljeto je i još se nose majice i haljine s tankim naramenicama. Iskoristi to i sasvim joj nenadano stani iza leđa i poljubi oba ramena. Sigurno ćeš je ostaviti bez daha!

Ruke

U obzir dolaze cijele ruke, od ramena pa sve do prstiju. Posebno će biti slatko ako uzmeš njezin dlan u svoj i poljubiš ga. Nešto kao u dobra stara vremena. Oživimo romantiku!

I dakako, gdje god je ljubio, sjeti se – ništa bez njezinog pristanka. Ako vidiš da je poljubac u određenu zonu nije oduševio onako kako si se nadao ili se pak preplašila osjećaja koji su je preplavili, povuci se poput pravog džentlmena!