IPAK SE JAVIO

Justin razmislio o ponudi Marka Whalberga

14.08.2010 u 08:23

Bionic
Reading

Mark Wahlberg nije djelovao raspoloženo kad ga je Justin otpilio nakon što mu je ponudio glazbenu suradnju

Glumac je u emisiji Lopez Tonight priznao da je Justin odbio njegovu ponudu kojom bi usrećio kćerkicu. Markova kći je veliki fan Justina Biebera i zato je Mark pokušao na sve moguće načine stupiti u kontakt s mladom zvijezdom kako bi njegova kćerkica razmijenila par rečenica sa svojim glazbenim idolom. Nažalost, Justin je veoma zauzet šesnaestogodišnjak i jednostavno nije mogao naći vremena za zvijezdu s holivudske A-liste, Marka Wahlberga.

'Moja kći je opsjednuta Justinom Bieberom, zato sam došao na ideju da pokušam doći do njega preko nekih osoba. Nazvao sam svog agenta i zamolio ga da mi da Justinov broj, što je automatski učinio. Napravio sam veliku grešku kad sam rekao svoj plan vezan uz iznenađenje za moju kćer. Dugo čekamo njegov poziv, no on se još nije javio. Postao sam jako uzrujan i, ako se Justin udostoji javiti, ne znam hoću li biti sretan ili ogorčen', izjavio je Mark.
U međuvremenu, Justin je Marku nakon medijskih istupa odgovorio i pristao na glazbenu suradnju, ali uz uvjet da im se u duetu pridruži glumac Will Ferrell koji bi trebao repati u pjesmi.

Justin Bieber je na svojoj službenoj Twitter stranici napisao da je imao ugodan telefonski razgovor s Markom Justin se prisjetio Markove reperske karijere kad je nastupao pod pseudonimom Marky Mark te je izjavio da bi Marka ponovno volio vidjeti kako repa, i to u njihovom duetu uz uvjet da jednu dionicu pjesme odrepa i glumac Will Ferrell