BUDI HRABRA

Savjeti za flert od kojih će se on zacrveniti

20.08.2010 u 07:46

Bionic
Reading

Ljeto je puno slobodnog vremena i dobrog raspoloženja i kao takvo odlično za flert. Evo nekoliko savjeta za nezaboravan flert od kojeg će se tip koji ti se sviđa sigurno zacrveniti kao paprika, ali i pasti na koljena pred tobom!

Daj mu kompliment

Obično cure očekuju komplimente od dečki. Međutim, zašto ne bi napravila nešto drukčije i ti njemu dala kompliment? Ovako će on shvatiti da i ti njega imaš na oku. Evo jednog dobrog primjera: 'Oho, imaš mišiće na rukama kao da treniraš!' Daljnji razgovor je garantiran.

Pošalji mu izravnu poruku

Danas tinejdžeri mnogo više komuniciraju SMS porukama, e-mailom, na chatovima i slično. Zašto mu ne bi poslala jednu izravnu poruku? Jedno je sigurno – ovako je to mnogo lakše nego izreći u facu. Evo primjera: 'Sviđam li ti se? Ako je odgovor potvrdan, mogao bi imati curu!'

Zezaj ga

Reci mu i neku dobronamjernu kritiku. Ovako će znati da nisi obična šupljoglavka koja samo trepće okicama. Npr. nakon utakmice možeš mu reći: 'Super tekma, osim ono kad si zeznuo ono dodavanje.'

Poljubi ga prva

Izaberi dobar trenutak i poljubi ga prva. Zašto bi morala čekati da on to prvi učini? Tako je! Još ako si toliko spretna da to izvedeš kao da ste se slučajno sudarili glavama, a onda je poljubac krenuo kao normalan slijed događaja, tim bolje!

Pusti ga da čeka

Ako ti je poslao poruku s nekim pitanjem ili si rekla da ćeš ga nazvati, pusti ga neka malo čeka, nemoj odmah odgovarati, nemoj se odmah držati dogovorenog vremena. Ovo će ga itekako zagolicati i više će razmišljati o tebi. Samo nemoj ovo raditi prečesto jer bi se mogao ozbiljno naljutiti i otkantati te.

Gledaj ga

Kada ste u društvu, nježno ga gledaj, smješkaj se. Kada dečki skuže da ih cura gleda, totalno se izgube. Od dragosti, naravno.

Nađi mu nadimak

Dok razgovarate, sasvim slučajno ga nazovi nadimkom koji si sama smislila. Primjerice, ako voli rock, reci mu: 'OK, rokeru!'