Teen NAPOKON NA SPOJ

Selena ima novog dečka?

  • Autor: I. B.
  • 12.8.2010 9:13:52
  • 11.8.2010 20:00:00

Glumica koja je nedavno okončala vezu s Nickom Jonasom ranije ove godine navodno je postala vrlo bliska s Markom na dodjeli Teen Choice Awardsa

'Dopisivali su se cijelo vrijeme tijekom ceremonije dodjele nagrada iako je Selena sjedila u prvom redu, a Mark iza pozornice zbog voditeljske uloge. Kad se pojavio na pozornici, Selena nije mogla sakriti osmijeh od uha do uha', rekao je dobro upućeni izvor.

Mark (27) je nedavno najavio izlazak svog prvog solo albuma Pipe Dreams. Nakon dodjele nagrada uputio se na after parti sa svojim kolegama iz serije, Coryjem Monteithom i Chordom Overstreetom.

Mlađahna Selena je nedavno izjavila da nije okusila čari spoja mjesecima nakon izlaska iz veze s Nickom Jonasom.
'Nažalost, nisam bila na spoju više od šest mjeseci. Istina je da još nisam srela nekoga tko će promijeniti moje trenutno ljubavno stanje. Još sam vrlo mlada i ne moram imati dečka odmah sada', priznala je lijepa Selena.
'Svaki prekid veze je iskustvo više. Ako dečko ne osjeća isto što i ti, nije kraj svijeta. Shvatila sam da ću morati otići na još tisuću spojeva kako bih našla onog savršenog', zaključila je Selena.
Kako se trenutno stvari odvijaju na Seleninom ljubavnom polju, vjerujemo da će uskoro ponovno krenuti na mnoštvo spojeva, možda baš s Markom Sallingom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više