NOVA ULOGA

Nate iz 'Tračerice' u nezavisnoj drami

07.08.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Chase Crawford, 23-godišnji glumac koji se proslavio ulogom Natea Archibalda u seriji 'Tračerica', dobio je angažman u novoj nezavisnoj drami koja u kina stiže iduće godine

Film se zove 'Peace, Love, & Misunderstanding', a režirat će ga Bruce Beresford. Govori o uglađenom odvjetniku konzervativnih nazora koji vodi svoju djecu tinejdžere u Woodstock kako bi upoznali njegovu otkačenu hipi majku.

Osim Chasea, u filmu igraju i neka vrlo poznata glumačka imena, između ostalih i Catherine Keener, Kyle MacLachlan te Jane Fonda

Crawford se nakon odmora koji je proveo sa sestrom Candice i njezinim dečkom, sportašem Tonyjem Romoom (inače bivšim zaručnikom Jessice Simpson) u Meksiku, vratio na set 'Tračerice' u New York, a u međuvremenu je promovirao svoj novi film 'Twelve'.

Kao što je dobro poznato svim fanovima serije, nova sezona 'Tračerice' se počinje emitirati krajem rujna. Zasad nije poznato hoće li se glumačkoj ekipi pridružiti Taylor Momsen (Jenny) koja je trenutačno usredotočena na svoju glazbenu karijeru te promociju modne linije Material Girl koju su pokrenule Madonna i njezina kći Lourdes.