EMMA WATSON

'Ne osjećam se ugodno u seksi odjeći'

02.02.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Emma Watson, 18-godišnja zvijezda filmskog serijala o Harryju Potteru, kaže da joj ide na živce kad je na fotografskim snimanjima žele prikazati u seksi izdanju

'Već nekoliko puta su me za intervjue željeli preurediti – posvijetliti mi kosu, počupati obrve i odjenuti me u seksi odjeću. Međutim, meni se to uopće ne sviđa. Cijela ta ideja mi je glupa i nije nimalo privlačna. Što je seksi u tome da se odjenete u oskudnu odjeću? Kao da kažete: 'Pogledajte moje cice i noge, dobro me promotrite, zar nisam seksi?' Mislim da je puno više seksi kad ne otkrijete sve odjednom, već ljudi moraju nagađati', kaže Emma koja smatra da takav seksi imidž može imati i kontraefekt.

Emma je dodala i da se uopće ne osjeća ugodno u izazovnoj odjeći te da to nije njezin stil. Mlada glumica ne želi da je se cijeni samo zbog izgleda, već i zbog uloga.

'Izbjegavam seksi odjeću jer to jednostavno nisam ja. Ne štitim lik Hermione na taj način, već se ne osjećam dobro u takvoj odjeći. To nije moj stil', kaže Emma.

Film Harry Potter i Princ miješane krvi kina stiže u srpnju 2009, a nedavno je na snimanju novog nastavka Harry Potter and the Deathly Hallows ozbiljno ozlijeđen kaskader David Holmes koji u opasnim scenama zamjenjuje Daniela Radcliffea. Prema najnovijim informacijama, kaskader se dobro oporavlja i uskoro bi se trebao vratiti na set.