ZAŠTITNO LICE

Taylor u čednom izdanju na otvaranju linije Material Girl

04.08.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Taylor Momsen, zvijezda 'Tračerice', pjevačica benda The Pretty Reckless i zaštitno lice modne linije Material Girl koju je pokrenula Madonnina kći Lourdes uz pomoć slavne mame, održala je mini koncert povodom pokretanja ove modne kolekcije u New Yorku

Iako su svi očekivali dolazak slavne pop dive i njezine 13-godišnje kćeri, to se ipak nije dogodilo, no zato je najviše pozornosti izazvala sedamnaestogodišnja TaylorMomsenza ovu priliku pristojno odjevena.

Momsen je svoje omiljene samostojeće čarape s halterima ovoga puta ostavila doma te odjenula hlače, kratku bajkersku jaknu sa zakovicama i korzet, sve, naravno, u crnoj boji, kako i priliči zločestoj rock djevojci.

S kolegom iz benda The Pretty Reckless Benom Phillipsom, Taylor je izvela nekoliko pjesama s debi albuma Light Me Up koji će se u prodaji naći 31. kolovoza.
 

Linija Material Girl namijenjena je tinejdžericama koje vole rokerski stil odijevanja; prepuna je slatkih T-shirt majica, traper minica, čipkastih topića, obuće i modnih detalja inspiriranih i 80-ima, no s modernim prizvukom. Odjeća će se prodavati u trgovačkom lancu Macy's.

S obzirom na to da je kontroverzna glumica i pjevačica snimila vrlo provokativnu reklamu za liniju Material Girl, a sa svojim bendom redovito nastupa u oskudnoj odjeći koja nije nimalo prikladna njezinoj dobi, američki su se mediji zapitali je li Momsen dobar izbor za zaštitno lice i je li ta kolekcija uopće primjerena toj mladoj populaciji. No Madonnu, iskusnu kraljicu provokacije, to nimalo ne brine, jer ona zasigurno zna što je zanimljivo medijima.

'Madonna mi je dala par super savjeta. Mislim da smo sjajno surađivale. Vrlo je normalna osoba. Predana je poslu, no ujedno i jako zabavna', oduševljena je 51-godišnjom pop pjevačicom Taylor Momsen koja je Madonnu nazvala i 'kul mamom'.