ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakvi su Lavovi u vezama

03.08.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Vladavina Lavova, ovih dostojanstvenih i samouvjerenih astro kraljeva, traje do 22. kolovoza

Premda su osobe rođene u ovom znaku kojim dominira vatra vrlo temperamentne, istovremeno su i dostojanstvene u svom ponašanju. Njihov je zaštitni znak kraljevsko držanje, a magnetskom šarmu samouvjerenih Lavova zbilja je teško odoljeti.

U ljubavi su pravi osvajači, vrlo su izravni i na direktan način izražavaju svoje zanimanje, naklonost i osjećanja prema nekome. Za one koji im puno znače spremni su učiniti sve kako bi ih zaštitili. Lavovi imaju potrebu impresionirati sve oko sebe, pa tako i svog partnera. Budući da su dominantni, ljubavna inicijativa uvijek dolazi isključivo s njihove strane.

Ne postoji dvojba prema kome osjećaju simpatiju ili antipatiju - oni to jasno pokazuju. Često ljubomorno čuvaju sve što im pripada. Lavovi ne dopuštaju da se itko poigrava s njihovim osjećajima i nikad ne pristaju na podređenu ulogu.
Žele biti prvi svugdje, pa i u ljubavi. Lavovi nisu sretni s pesimističnom osobom i najviše im odgovara osoba vedre naravi koja zna iskazati svoje divljenje svom partneru.

Nevjeru i flertove ne podnose, a važno im je da je partner uvijek lijepo dotjeran. Jednom osvojeni, obično su vjerni i odani partneri, naravno, ukoliko je druga strana dorasla njihovim visokim zahtjevima. Romantični su, velikodušni i temperamentni partneri, no istovremeno su vrlo ljubomorni. Lavovi su nestrpljivi s osjetljivim ljudima rođenim u vodenim i zemljanim znacima. Nemojte dopustiti da pomisli da vas je prelako osvojio jer pripadnici ovoga znaka vole izazove, ali nemojte ni previše odugovlačiti jer su prelijeni da bi se oko nekoga pretjerano potrudili.

Lavovi imaju potrebu svima pokazati da su najbolji i vrijedni divljenja, pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati. Unatoč njihovom čvrstom i samouvjerenom nastupu, oni su iznutra vrlo ranjivi.

Boja: žuta i sve zlatne nijanse
Ne voli: kad ga ignoriraju, starost, bolest i usamljenost
Voli: kad mu se dive, kazalište, odmor, zabavu s prijateljima, skupe stvari, svijetle boje
Najbolje se slaže s: Blizancima, Ovnovima i Strijelcima
Najmanje se slaže s: Djevicama, Škorpionima i Ribama
Sretni brojevi: 1, 4 i 6
Suprotan znak: Vodenjak


Slavni Lavovi: Hayden Panettiere, Daniel Radcliffe, Joe Jonas, Demi Lovato, Taylor Momsen, Jennifer Lopez, Madonna, Sandra Bullock, Kevin Spacey, Mick Jagger, Robert Plant, Fred Durst, Hilary Swank, Lisa Kudrow, Eric Bana, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, David Duchovny, Dustin Hoffman, Whitney Houston, Gillian Anderson, Evangeline Lilly, Melanie Griffith, Antonio Banderas, Mark Knopfler, Halle Berry, Ben i Casey Affleck, Sean Penn, Robert de Niro, Tori Amos i dr.