TAYLOR MOMSEN:

Želim rocku vratiti stari sjaj

30.07.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Sedamnaestogodišnja zvijezda serije 'Tračerica', koja sablažnjava američku javnost svojim imidžom davno izgubljene kćeri Courtney Love u halterima i platformama viđenima na nogama striptizeta, posve se uživjela u svoju ulogu rock zvijezde

Taylor Momsen čak kaže da ona oduvijek živi taj r'n'r život te da želi vratiti slavu i sjaj rocka sa svojim bendom The Pretty Reckless.

'The Pretty Reckless je punokrvan rock bend s modernim prizvukom. Cijelo vrijeme na turneji slušamo Led Zeppelin i The Beatles', rekla je Momsen.

Novi spot njezinog benda Miss Nothing nedavno je podigao puno medijske prašine, jer se u njemu maloljetna glumica i pjevačica polugola valja po stolu postavljenom po uzoru na poznati motiv posljednje večere.

Taylor pak kaže da joj se čini kao da ponovno živimo u šezdesetima, kad su rokeri plašili i šokirali javnost.

'Oskudna odjeća i halteri? Zar je to još nekome toliko provokativno? Kao da smo se vratili u šezdesete', rekla je Taylor Momsen.

Debi album The Pretty Recklessa - Light Me Up - bit će objavljen 31. kolovoza.

Inače, još nije poznato hoće li se njezin lik Jenny Humphrey vratiti u četvrtoj sezoni popularne serije Tračerica, no čini se da to Momsen nimalo ne plaši jer se potpuno usmjerila na svoju glazbenu karijeru.