LOŠE UTJEČE

Miley zabranjeno druženje s Ashley Greene

29.07.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Iako i sama sve više dolazi na glas kao zločesta djevojka, glumica i pjevačica Miley Cyrus je dobila zabranu druženja s Ashley Greene, najpoznatijom po ulozi Alice Cullen iz sage 'Sumrak', jer navodno loše utječe na nekadašnju zvijezdu 'Hannah Montana'

Miley i Ashley upoznale su se na snimanju filma 'LOL: Laughing Out Loud' i odmah su se sprijateljile. No obitelj i prijatelji 17-godišnje zvijezde uvjereni su da za Miley nije dobro da se druži s Ashley koja uživa u razuzdanim izlascima do sitnih sati.

'Dok se Miley družila s Taylor Swift, prijatelji mlade country pjevačice su mislili da je Miley previše razuzdana. No sad kad je počela izlaziti s divljom partijericom Ashley svi su se zabrinuli da bi je mogla odvesti na krivi put, pa su joj zabranili druženja', rekao je jedan izvor.

Miley je nedavno izjavila da se jako promijenila otkad je napravila svoje prve glumačke korake Disneyjevoj TV seriji 'Hannah Montana'.

'Imam puno više samopouzdanja nego na početku karijere. Odrasla sam i promijenila sam se', rekla je Cyrus, na koju su se američki mediji obrušili zbog pretjerano izazovnih kostima i seksualiziranih nastupa neprimjerenih njezinoj dobi.