SAMA SVOJ MAJSTOR

Taylor Momsen otpustila stilista

22.07.2010 u 11:34

Bionic
Reading

Taylor Momsen, šesnaestogodišnja zvijezda serije 'Tračerica', nedavno je dala nogu svom stilistu jer želi imati potpunu slobodu nad svojim imidžom

Momsen koja je u posljednje vrijeme sve snage usmjerila na svoju glazbenu karijeru sa svojim post post/neogrunge bendom The Pretty Reckless odlučila je biti sama svoja majstorica.

'Mislim da mi je to što sam otpustila stilista dalo puno više slobode kad je u pitanju moj stil odijevanja. Sad sama smišljam svoje kreacije. Ne podnosim da mi netko govori što trebam obući i kako izgledati', rekla je Taylor Momsen koja u seriji 'Tračerica' igra Jenny. U posljednje vrijeme može je se vidjeti u sve provokativnijim kreacijama pa se mnogi pitaju što se tek može očekivati od nje u budućnosti, jer joj je tek 16 godina.

The Pretty Reckless

Osim svojim izgledom, plavokosa glumica Taylor, koja za sebe kaže da je hard core buntovnica i okorjela rokerica, uživa u šokiranju svojim izjavama pa se prije nekoliko dana našla u središtu medijske pozornosti kad je žestoko izvrijeđala još jednu glumicu i pjevačicu - Miley Cyrus.

Inače, premijera spota za njezin novog singla s bendom The Pretty Reckless 'Miss Nothing', čiji su članovi i Mark Damon, Jamie Perkins i Ben Philips, zakazana je za 23. kolovoza. Spot za tu pjesmu podigao je već puno medijske prašine, jer se polugola Taylor valja po stolu koji podsjeća na poznati prizor 'Posljednje večere'.