BOKSERICE, SLIP...

Muško donje rublje – svi za i protiv

25.06.2010 u 08:45

Bionic
Reading

Donje rublje obično je sakriveno ispod hlača, ali to ne znači da se i njemu ne treba dati posebna pozornost pri odabiru, ali i održavanju higijene

Zamijeni staro rublje

Neke statistike govore da je prosječna dob muškog donjeg rublja oko osam godina. Dakle, zaista staro! Ako rublje po sebi ima rupice ili se s ruba vuku konci na sve strane, zaista je pravo vrijeme za zamjenu. Također, ako je boja isprana, to je još jedan dobar razlog za kupnju novog donjeg rublja. Razgovaraj s majkom ili ocem – sigurno će im rasparano rublje dobro doći za brisanje podova ili glancanje automobila.

Koliko je dovoljno?

Obično cure imaju pravi malu kolekciju donjeg rublja, ali to ne znači i da bi dečki trebali puno zaostajati. Minimalan broj je deset komada, makar se preporučuje i duplo više. Naime, trebaš imati čiste gaće za svaki dan u tjednu, plus još tri komada zbog nenadanih situacija tijekom tjedna koje bi se mogle dogoditi.

Pronađi omiljeni kroj

Već znaš osjećaš li se bolje u boksericama ili slip gaćama. No i one se međusobno razlikuju jer postoje različiti krojevi. Dakle, izaberi koji ti kroj najboje odgovara – primjerice bokserice sa širokim nogavicama ili, pak, one priprijene uz nogu. Kada jednom nađeš kroj koji ti najbolje odgovara, to će ti uvelike olakšati kupnju donjeg rublja.

Svaki dan novo

Ne zaboravi da svaki dan trebaš obući novo donje rublje. Ako misliš da su bokserice široke i da zato mogu proći i dva ili tri dana, a da ih ne promijeniš, vjerujemo da ćeš promijeniti mišljenje kada saznaš kako su istraživanja pokazala da na gaćama nošenima jedan dan obično ima gram fekalija. Ha, što sada kažeš?

Ne boksericama ispod uskih hlača

Posebno ako se radi o širokim boksericama. Za uže hlače radije izaberi slip gaće, koliko god ti se one ne sviđale. Naime, nema goreg nego kada se ispod hlača naziru bubrezi od izgužvanih (pre)velikih gaća.

Ne pokazuj gaće

Postoje dečki koji obožavaju nositi hlače toliko nisko da izgledaju kao da će im skliznuti niz noge, a gaće vire iznad. Ovakva je moda čak zabranjena po nekim školama u SAD-u, a koliko god zagovarali slobodu izričaja, vjerujemo da ćete se složiti kako se ipak radi o modi koja je poprilično – neukusna. Dakle, želiš li imati stila, neka gaće ostanu skrivene ispod hlača, barem dok ne dođe vrijeme za njihovo pokazivanje pred nekom posebnom osobom!