OČARAJ GA

Pripremi se za prvi spoj

18.06.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Konačno je došao i taj dan - onaj zgodni dečko o kojem već neko vrijeme razmišljaš dešifrirao je tvoje signale i pozvao te na spoj. Sad si tek na mukama jer ne znaš kako se pripremiti za taj susret

Prvi dojam o nekome nastaje u prvih par minuta, pa nije čudno da te hvata trema i panika da sve ne zabrljaš. Diši polako jer donosimo nekoliko savjeta koji će ti, ukoliko nemaš puno spojeva iza sebe, pomoći da tog potencijalnog kandidata za upražnjeno mjesto dečka oboriš s nogu, premda, naravno, nema univerzalnog pravila kako bi se trebala obući da spoj uspije.

Na stvaranje tog prvog dojma utječu mnoge stvari, a jedan od onih najvažnijih je sigurno i tvoja odjevna kombinacija koja ti može donijeti koji ekstra bod ili ga oduzeti jer ono što nosiš na sebi šalje snažnu poruku.

Često možemo čuti kako netko ima stila, što znači da ta osoba točno zna što joj odgovara te da se osjeća odlično u onome što nosi. Stoga je dobar savjet za prvi spoj odjenuti neku provjerenu kombinaciju u kojoj se super osjećaš.

Odjećom naglasi samo jedan dio tijela koji smatraš najboljim, a nemoj nikako nositi premalenu ili preveliku odjeću.

Nije dobro ni odlaziti u šoping na sam dan izlaska – takve stvari rijetko dobro završe. Najvjerojatnije nećeš naći ništa što ti se sviđa jer ćeš biti pod velikim stresom.

Ako si, primjerice, stalno u casual stilu, nemoj kako bi impresionirala dečka odjenuti vratolomne štikle, ultrakratku minicu ili vrtoglavi dekolte (ili još gore – sve odjednom!) jer ćeš postići jeftini look, što je totalni kontraefekt.

Nemoj pretjerivati sa šminkom ili sredstvima za kosu jer to također nije naročito privlačan prizor. Podsjeti se da je manje svakako više u ovom slučaju.

Nepoželjni su i predugi nokti napadne boje ili previše nakita – radije se odluči za jedan ali upečatljiv modni dodatak poput neke kul narukvice, predimenzioniranog prstena ili otkačenih naušnica.

Pretjerivanje u svakom smislu nije dobro došlo – bez obzira na to o kojem se stilu radi, pa se radije odluči za što prirodniji, ali dotjerani look koji će se sigurno svidjeti svakom dečku (uredna frizura, diskretan make-up, lijep miris, odjevna kombinacija u kojoj se najbolje osjećaš, neki kul modni detalj). I sretno!