Teen MALE TAJNE ZAVOĐENJA

Do kralja šarma u pet koraka

  • Autor: tportal.hr
  • 17.6.2010 10:43:48
  • 17.6.2010 9:50:10

Neki su dečki rođeni sa šarmom i osvajaju cure čim progovore ili se nasmiju. Međutim, ne mogu baš svi biti šarmeri poput Hugha Granta, ali to se može naučiti, a kao i sa svim drugim stvarima, potrebno je ponešto truda

1. KORAK

Daj joj kompliment


Ne samo jedan, već više njih. Mnogi dečki misle da davanje komplimenta znači slabost ili, ne daj bože, ulizivanje, ali nije tako! Što joj više komplimenata udijeliš, to ćeš više zadobiti njezinu pažnju. Napomena: ipak nemoj pretjerivati i svakako naglašavaj stvari koje ti se zaista sviđaju. Nikako nemoj lagati.

2. KORAK

Koristi njezino ime


Svi vole kada im drugi zapamte ime. Stoga želiš li je šarmirati, često izgovaraj njezino ime, zaista često. To će joj se jako svidjeti!

3. KORAK

Povedi zanimljiv razgovor


Ako misliš da sve, baš sve zanima Svjetsko nogometno prvenstvo, daleko si od istine. Osim toga, to je tako obična, svakodnevna tema. Stoga je zaintrigiraj nečim neobičnim. Naravno, ne treba to biti  rješavanje nekakve matematičke formule, već nešto za što pretpostavljaš da bi je moglo zanimati, oko čega biste mogli razviti raspravu. Napomena: ako vidiš da je određena tema baš i ne zanima, ne kloni duhom, već se prebaci na sljedeću. Sigurno ćeš naći nešto što je zanima!

4. KORAK

Smij se njezinim šalama


Svatko voli biti duhovit ili barem s vremena na vrijeme steći dojam da je duhovit, a to je pravi push-up za samopouzdanje. Ako uvidiš da se pokušava šaliti, nasmij se, iako je možda pomalo nespretna u svojim nastojanjima da bude duhovita. Ovo je jedan od sigurnih puteva do osvajanja ženskog srca.

5. KORAK

Budi pristojan


Vulgarnosti su totalno out, posebno ako se tek upoznajete. Čak su i vulgarne šale out, mada možda njima ne misliš ništa loše. Ali ona to ne zna, barem dok se malo bolje ne upoznate. Vulgarnosti bilo koje vrste treba izbjegavati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više