MLADI MJESEC

Kristen Stewart jedva čeka snimanje nastavka 'Sumraka'

26.01.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 18-godišnja glumica koja se, zahvaljujući ulozi Belle Swan u hit filmu 'Sumrak', našla u središtu zanimanja medija, kaže da se veseli početku snimanja nastavka tog filma

Kristen je nedavno u Sundanceu promovirala svoj novi film Adventureland, a novinare je, naravno, između ostalog zanimalo i kako se ova talentirana glumica nosi sa svojim novostečenim statusom velike zvijezde.

'Veselim se nastavku snimanja, ali moram priznati da sam se jako iznenadila koliko je zanimanje izazvao ovaj film iako sam bila upoznata s ogromnom popularnosti knjiga Stephenie Meyer. Zanimljivo je koliki interes izaziva bilo kakva promjena ili vijest vezana uz 'Sumrak'', kaže Kristen. Mlada glumica ('Soba panike', 'U divljini') dodala je da je vrlo zadovoljna i što će Taylor Lautner u nastavku 'Mladi mjesec' ponovno igrati Jacoba Blacka usprkos spekulacijama da su filmaši iz Summit Entertainmenta razmišljali o angažiranju drugog glumca za tu ulogu.

Mladi mjesec koji fanovi 'Sumraka' i priče o ljubavi tinejdžerice Belle i vampira Edwarda iščekuju s velikim zanimanjem počinje se snimati u ožujku, a premijera je zakazana za studeni 2009. Redatelj je Chris Weitz (Zlatni kompas) koji je zamijenio Catherine Hardwick.