DOBRO JE ZNATI

Postani neodoljiva za dečke

12.06.2010 u 08:30

Bionic
Reading

Dok čeznutljivo promatraš svoje prijateljice koje ponosno šeću uz svoje odabranike i razmišljaš zašto si još uvijek sama, sjetili smo se nekoliko bitnih stvari koje ti stoje na putu da se i ti transformiraš u jednu od onih cura koje gdje god da se pojave oduševljavaju sve oko sebe

Dakle, ako želiš ostaviti dojam na onog prezgodnog dečka koji kao da je brat blizanac Taylora Lautnera iz sage 'Sumrak' ili simpa Olija iz megapopularnog benda Bring Me The Horizon, moraš znati da, osim konverzacije, veliku ulogu u svemu igra i neverbalna komunikacija. Ako više ne želiš biti solerica, moraš se riješiti nekoliko prepreka - a kojih možda i nisi svjesna - koje stoje na tvom putu kako bi postala neodoljiva muškom spolu.

Nemoj biti uvijek okružena gomilom frendica ili frendova

Nijednom dečku nije lako uletjeti curi koja se nalazi u velikom društvu, a pogotovo ako su oko nje samo dečki. Potencijalni kandidat u tom slučaju nije siguran je li to tvoj dečko ili samo frend.

Djeluješ zauzeto

Non-stop pišeš SMS poruke na mobitelu, u kafiću čitaš knjigu ili neki magazin, pišeš nešto na laptopu ili dok si u klubu vodiš 'užasno bitan' i zanimljiv razgovor s prijateljicama – ovo je jasan znak da ti nitko nije potreban, pa će se rijetko tko odvažiti na ulet.

Nemaran stil

Iako dečkima nije bitna moda, vizualni su tipovi i ne mogu si pomoći jer će uvijek zamijetiti djevojke koje paze na svoj izgled. To ne znači da trebaš biti s kompletnim make-upom i utegnuta u seksi odjeću, već mislimo na dobro odabranu odjevnu kombinaciju u kojoj se super osjećaš, urednu frizuru, umjerenu količinu šminke i modnih dodataka te neki lijep mladenački miris.

Prerazuzdano ponašanje

Ukoliko nisi u potrazi za kratkotrajnom afericom, nikako nemoj pretjerivati u alkoholu jer ćeš ostaviti loš dojam na dečke. Osim toga, dečki nikad ne bi bili u ozbiljnoj vezi s djevojkom koja se prerazuzdano ponaša vani.

Mrzovoljna si ili loše volje

Ako se držiš kao da su ti sve lađa potonule, ljuta si ili si iznimno loše volje, teško da ćeš biti zanimljiva suprotnom spolu. Negativna energija jasno se osjeti, a to također nije naročito privlačno dečkima.

Neuočljiva si

Ponekad je sve OK, samo tvoja pozicija au kafiću ili klubu nije. Prepreku može stvoriti i to da si u nekom zavučenom kutu, daleko od znatiželjnih muških pogleda, sjediš na udaljenom mjestu ili je tvoj stolica iza velikog stola i sl.