Teen ZABAVI SE

Ljubavnu sudbinu otkriva prvo slovo tvog imena

  • Autor: tportal.hr
  • 8.6.2010 11:14:17
  • 8.6.2010 10:00:00

Naše nam ime daje moć da oblikujemo svoju budućnost, stoji u nekim indijskim vjerovanjima. Upravo to nadahnjuje mnoge ljude da budu romantičniji u ljubavi. Otkrij što o ljubavnoj sudbini govori prvo slovo tvog imena

Slovo kojim započinje tvoje ime govori ti kako bi se trebao/la ponašati u vezi. Vibracija pri izgovaranju tog slova stvara moćnu energiju koja donosi određene karakteristike i osobine.

A
Vaš ljubavni život počinje rano. Prirodni ste i snalažljivi s osobama suprotnog spola, ali trebate pripaziti na naglost karaktera.

B
U svemu tražite savršenstvo, pa često komplicirate stvari. Dosta ste sramežljivi i najprije promatrate, a onda ulazite u igru.

C
Često se osjećate manje vrijednima, ali zato volite priređivati iznenađenja kada ste u vezi. Volite promjene, a često ste u kušnji kada su u pitanju moralni i ljubavni stavovi.

D
Velikodušni ste i romantični, ali znate biti jako ljubormoni, pa biste tu ljubomoru trebali zauzdati želite li zadržati partnera.

E
Napeti ste i divlji kada ste u vezi. Sve gledate iz seksualnog ugla, uživate u brzini, uzbuđenjima i pustolovinama.

F
Vama je vjernost na prvom mjestu. Vatreni ste i strastveni dok ste sami s partnerom, ali kada ste u javnosti, obuzima vas sramežljivost.

G
Ustrajni ste, ali kao da stalno idete iz veze u vezu. Volite sve neobično. Veoma ste osjećajni i sramežljivi.

H
Živite u sadašnjosti, sutra nikada ne planirate. No, iako volite spontanost, vrlo ste odgovorni u ljubavi.

I
Vedri ste i osjećajni, više volite izravno prići i reći svoje osjećaje nego igrati ljubavne igrice. Ponekad ste ćudljivi, pa pripazite da zbog toga ne upadnete u krive veze.

J
Mnogo se smijete i stvarate vedrinu u životu svog partnera. Otvoreni ste, pa zbog britkog jezika trebate pripaziti da drugu stranu ne povrijedite.

K
U ljubavi na vas jako utječu majka i baka. Vrlo ste romantičan partner, ali ponekad previše želite tek fizičku stranu veze.

L
Vi volite ljubav, volite voljeti. No, da biste zadržali ljubav u vezi, trebali biste biti manje egocentrični. Volite pokazivati nadmoć nad partnerom, što treba izbjegavati.

M
Vaše su veze susret srca i duše. Tražite pravog partnera dok ga ne nađete, a često ga nađete tek kasnije u životu. Romantični ste i vjerni, ali teško izražavate ljubav.

N
Imate veliku količinu energije. Volite stvarati ljubavne planove, ali ponekad vas detalji obeshrabre. Stoga vam je sigurnost i potpora itekako bitna.

O
Opčinjeni ste stranim kulturama i volite birati partnere iz neke druge države. Uviđavni ste i trudite se biti dobar partner.

P
Volite ljepotu i birate partnere lijepog fizičkog izgleda. Iskreni ste i odani, a raskid vam uvijek teško pada, pa ćete učiniti sve da do njega ne dođe.

R
Sličnosti vas privlače. Strastveni ste u ljubavi i tražite srodnu dušu koja će vas pratiti u onome što radite.

S
Sramežljivi ste prema suprotnom spolu i volite da vas partner iznenadi. Vjerni ste i kada ste u vezi volite preuzeti vodstvo.

T
Vrlo ste sumnjičavi i uvijek sumnjate. Uživate u onome što ste vi postigli, ali se iskreno radujete i kada vaš paartner u nečemu uspije.

U
U ljubavnim vezama znate biti djetinjasti. Jako se trudite zadovoljiti partneru, često i pod cijenu vlastite sreće. Vrlo ste suosjećajni.

V
Mrzite svaku vrstu ponižavanja i agresije. Vrlo ste sramežljivi i vrlo vam je važno da dobro izgledate u javnosti. Dobra ste potpora partneru.

Z
Jako ste simpatični i odlično se slažete s pripadnicima suprotnog spola. Pripadnice ženskog spola nekada smatraju preslobodnima, ali one su zapravo jako vjerne.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više