A JOJ!

10 stvari koje dečko ne smije raditi pred curom

18.05.2010 u 11:55

Bionic
Reading

Iako ste već možda dulje u vezi i čini vam se da se jako dobro poznajete, ipak postoje stvari koje jednostavno nisu ugodne kada se vide ili osjete kojim drugim čulom. Čitaj i saznaj o kojim se to stvarima radi

Dakle, sljedeće stvari je najbolje raditi kada si sam. Ona pretpostavlja da ih radiš, ali za njih vrijede dvostruki standardi – radi, ali ne pred mnom! U protivnom joj možeš postati jako, jako odbojan!

1.Flertovati s drugim curama

Možda imaš problema s egom i samopouzdanjem i želiš dokaz da još uvijek možeš zavesti koju curu? E, to je popriličan problem i dosta čest. Međutim, kriv način za podizanje ega je flert s drugim curama, i to još pred očima svoje bolje polovice. Iako ona možda zna da je to sve igra, ipak će se osjećati poprilično čudno, ako ne i jadno.

2.Čupati dlake iz nosa

Ovo je zbilja ogavno. Radije se zatvori u kupaonicu i napravi to ili se jednostavno uredi prije nego se nađete. Općenito, bilo kakvo uklanjanje dlaka pred njom neće joj se baš svidjeti, a čupanje dlaka iz nosa je na vrhu ljestvice odvratnosti. Zamisli da ti gledaš nju kako se depilira – isto ti ne bi bilo baš ugodno, zar ne?

3.Cmizdriti

OK, plač za izgubljenim članom obitelji ili zbog kakvog drugog ozbiljnog problema sasvim je u redu. Međutim, postoje dečki koji se non-stop žale zbog nečega – zbog kiše, zbog roditelja, zbog bivše cure (uf, ovo je najgore za novu curu!)... Kao cmizdravko možeš biti zanimljiv na početku, ali kasnije će sigurno pobjeći od tebe.

4.Ispuštati plinove

Ako ti se to dogodilo nenamjerno, uz ispriku se još i možeš izvući. Međutim, ako se voliš olakšati i ispustiti zrak iz crijeva kad god ti to dođe – to je zaista jedna odvratna navika. Ne, bilo kakve isprike o tome da je zdravo ne susprezati se od ispuštanja plinova jednostavno neće proći!

5.Tražiti od cure da zajedno gledate pornosadržaj

To zbilja ostavlja čudan dojam, posebice ako se ona ne slaže, a ti je konstantno želiš nagovoriti na to. Daj se smiri, čovječe, i ostavi to za trenutke samoće ako se baš ne možeš suzdržati.

6.Bacati stolce, lupati šakama po zidu

Možda si temperamentan, ali ako bacaš stvari i lupaš po zidu kada se naljutiš, to je zaista može prestrašiti! Sigurno će se zapitati: 'Čovječe, hoće li sljedeći put ta šaka poletjeti prema mojoj glavi?!'

7.Napiti se

Da budemo načisto, nije baš lijepo ni ako se napiješ s prijateljima, a posebice ako to učiniš pred njom. Posrtanje, baljezganje gluposti, padanje, povraćanje... to sigurno neće ostaviti dobar dojam na nju.

8.Sjeći nokte

Ti sjediš i sjeckaš nokte, oni poput vatrometa padaju na sve strane, a cura gleda u tebe? E, stari, bome si zeznuo stvar. Nema ništa privlačnog u sjeckanju noktića, koliko god mislio da je sve što radiš neodoljivo. U istu kategoriju spada i grickanje noktiju zubima te njihovo pljuckanje okolo! Odvratno!

9.Kopati nos

Ne, jednostavno ne! Treba li ovo uopće pobliže objašnjavati?

10.Pričati o svojim tjelesnim izlučevinama

Bio si na WC-u, imaš neki probavni problem i sada želiš razglabati o njemu? Stop! Stop, za boga miloga, dok ne bude prekasno! Radije otiđi liječniku.

Ne zaboravi izbjegavati i ove loše navike dok ste zajedno: istiskivati prištiće, češkati se po kosi i gledati što si našao, provjeravati smrdi li ti znoj, čistiti crno ispod noktiju...