Teen WOODY HARRELSON:

Veganskom prehranom sam se riješio akni

  • Autor: N.LJ.J.
  • 17.5.2010 8:51:46
  • 17.5.2010 7:36:34

Woody Harrelson, danas veliki zagovaratelj prava životinja, priznao je da mu je glavni cilj kada je postajao vegan u svojim ranim dvadesetim godinama ipak bilo riješiti se akni ovim načinom prehrane

To mu je i uspjelo! Glumac tvrdi da se veganskom prehranom jednom za svagda riješio akni koje su ga jako mučile. Tek je kasnije počeo razmišljati i o etičkim razlozima veganske prehrane i prihvatio ih.

'Imao sam 24 godine i tisuće akni na svom licu. Sreo sam jednu djevojku u autobusu koja mi je rekla da se riješim mesa i mliječnih proizvoda i da će se rezultati vidjeti već za tri dana. Bože dragi, kako je bila u pravu', rekao je Woody u jednom intervjuu.

I glumica Alicia Silverstone hvali vegansku prehranu. Na nju je prešla kada je imala 21 godinu i kaže da joj se otada svi čude kako se pomladila i ima kožu koja jednostavno svijetli. Danas ima 32 godine, ali tvrdi da joj mnogi ne vjeruju te misle da je mnogo mlađa. Sve to pripisuje upravo svojoj prehrani bez mesa i ostalih namirnica životinjskog podrijetla.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više