ZA SOLERICE

Što je zapravo dečkima neodoljivo kod cura?

14.05.2010 u 15:55

Bionic
Reading

Iako nemaš ništa protiv solo statusa, ponekad se ipak uloviš kako čeznutljivo razmišljaš o onom slatkom plavookom dečku iz kvarta koji te neodoljivo podsjeća na Chacea Crawforda. Privući nekog vječiti je problem koji muči mnoge i tu nema univerzalnog recepta, no prisjetili smo se nekoliko korisnih savjeta koji bi možda mogli pomoći

Zadiviti osobu do koje nam je stalo, slažemo se, nije nimalo lak zadatak, no ono što uvijek prolazi je osmijeh.
Ne brini, ovdje ne mislimo da sipaš fore poput Sienfelda, Russella Branda ili Jacka Blacka niti da napamet naučiš stotine viceva. Umjesto toga, nastoj pronađi neko unutarnje zadovoljstvo koje će se jasno vidjeti na tvome licu. Sjeti se nečega smiješnog što se dogodilo tebi ili tvojim najbližima i začas ćeš se razvedriti. A svi znamo da nema ništa privlačnije od osobe koja je dobro raspoložena i s osmijehom na licu, jer tko želi biti s nekim tko je stalno namršten. Naravno, svatko ima trenutke kada mu nije do smijeha, ali se razlika između vedre osobe koja ima teške trenutke i vječito namrgođene itekako vidi.

Samopouzdanje
: Ako ne vjeruješ u sebe i svoje kvalitete, kako će tek taj dečko do kojeg ti je stalo? Ukoliko pak misliš da si jadna i bezveze, to će se vidjeti na tebi. No iako nisi baš pretjerano samopouzdana, sjajna je stvar da se na tome također može poraditi. Otkrij što te veseli, poput hobija, sporta ili nekih kreativnih aktivnosti, i sigurno ćeš se bolje osjećati.

Budi ono što jesi
: Dobro je poznato da se glumatanje i pretjerivanje nikome ne sviđaju. Dakle, ako svim silama nastojiš biti nešto što nisi, na najboljem si putu da stekneš popriličan broj negativnih bodova. Zato se ne pretvaraj da si nešto što nisi, a ukoliko je ta osoba prava, prepoznat će tvoje vrline.

Šarm
: Budi ljubazna i, vjeruj nam, sigurno ćeš imati puno više uspjeha u komunikaciji s ljudima. Naravno, osobito šarmantna budi prema osobi koja ti se sviđa (jer ako si prema svima previše ljubazna, onda taj dečko do kojeg ti je stalo neće skužiti da ti se sviđa). Dakle, pažljivo i sa zanimanjem slušaj što priča, postavljaj mu neka pitanja i, naravno, to sve s neodoljivim osmijehom na licu. Jer, složit ćemo se svi, teško je odoljeti kad se neka ugodna i simpatična osoba usredotoči baš na tebe i pokloni ti pozornost.

Unutarnja snaga
: Ovdje mislimo na snažnu volju zahvaljujući kojoj se uspješno nosiš sa svim nedaćama koje te snađu. Ukoliko si stalno neraspoložena i negativno nabrijana jer misliš da život nije naklonjen prema tebi, ići će ti svi na živce, a i nećeš biti baš neko najbolje društvo. Naime, ta gorčina jasno se vidi na licu te osobe pa je bolje da takvo negativno iskustvo (npr. neki dečko te jako razočarao i izgubila si povjerenje u muški spol) zaboraviš i kreneš dalje.

Čim se počneš osjećati zadovoljna sama sobom, impresionirat ćeš nekoga tko će te cijeniti, prepoznati da si super osoba i svim silama se potruditi da te zadrži.