Teen ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakvi su Bikovi u vezama

  • Autor: E. K.
  • 1.5.2010 12:22:59
  • 1.5.2010 10:19:38

Započela je vladavina Bikova, najvećih hedonista zodijaka i ljubitelja svih vrsta užitaka, koja će trajati do 21. svibnja

Planet koji vlada osobama rođenima u znaku Bika upravlja Venera, a riječ je obično o vrlo srdačnim osobama koje uživaju u zavođenju.

Bik je zemljani znak Zodijaka i puno drži do materijalnih stvari. Pripadnici ovoga znaka uživaju u dobroj hrani, fizičkim kontaktima sa suprotnim spolom, udobnosti i luksuzu. Iskreni su i učinit će sve da budu kraj osobe do koje im je stalo. Bikovi su i materijalisti, pa im je ekonomska sigurnost vrlo bitna. To znači da ako potpuno zbrinuti ne mogu se opustiti i uživati u ljubavi. Pravi su gurmani, vole dobro jesti stoga je bitno, ako želite ostati s Bikom, naučiti kuhati. Puno pozornosti poklanjaju i svom domu koji obično brižljivo urede, jer su veliki esteti.

Bikovi ne vole otvorene sukobe te izbjegavaju svađe i rasprave. Što se tiče bijesa, opskrbljeni su velikim kapacitetom tolerancije i dugo mogu šutjeti, no kad eksplodiraju, onda je bolje da ste od njih što dalje.

Inače, u životu vole uživati, cijene sve što je lijepo, pa tako i kad je riječ o partnerima. Ipak, nije dovoljno samo lijepo izgledati, nego tako se i ponašati. Bikovi bez obzira na spol naprosto uživaju da budu zavođeni ili da ih se zavodi.

Ako vam se sviđa Bik ili Bikica morate biti iskreni i prirodni, jer vrlo lako prepoznaju pretvaranja. Vrlo je bitno zapamtiti i da su osobe rođene u znaku Bika vrlo ljubomorne te nikad neće oprostiti prevaru. Jednostavni su po prirodi, stoga ne traže puno od partnera. Ako druga strana djeluje u skladu s njihovim očekivanjima, odužit će joj se vjernošću i odanošću.

Vrline - izdržljivost, hrabrost, briga za druge, povjerljivost

Mane - tvrdoglavost, lijenost, zlopamtilo, egocentričnost


Slažu se s - Jarčevima, Djevicama i Rakovima


Ne slažu se s - Blizancima, Ovnovima i Strijelcima


Poznati Bikovi: Channing Tatum, David Beckham, Jessica Alba, Megan Fox, Uma Thurman, Penelope Cruz, Carmen Electra, Cate Blanchett, Kirsten Dunst, Robert Pattinson, Jack Nicholson,  Jason Biggs, George Clooney, Lily Allen, Janet Jackson, Kelly Clarkson, Enrique Iglesias, Bono Vox, Busta Rhymes, Tim McGraw.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više