Teen NAGRADNJAČA

Tko ide na 'Debelu'?

  • Autor: tportal.hr
  • 22.4.2010 16:40:22
  • 22.4.2010 16:00:00

'Debela' je na repertoaru kazališta Mala scena od veljače 2008. godine, a tportal.hr i Mala scena vas vode u subotu, 24. travnja u 19 sati na 200. izvedbu ove predstave za mlade

Riječ je jednoj od najpopularnijih predstava za tinejdžere nagrađivane autorice Silvije Šesto Stipaničić, u režiji Snježane Banović.

Predstava je u prva tri mjeseca igranja imala sto izvedbi te je u kratkom roku postala najpopularnija hrvatska predstava za mlade, koju je do danas vidjelo gotovo 29.000 gledatelja.

Velikoj popularnosti predstave pridonijela je sjajnom izvedbom glavna glumica Ana Begić, koja je u drugoj sezoni igranja dobila alternaciju - Lanu Gojak. Osim njih, igraju i Iva Mihalić (u alternaciji s Majom Katić), Igor Kovač i Luka Juričić.

Što povezuje planetarno poznatu Bridget Jones i junakinju 'Debele', tinejdžericu Ladu? Muke s kilogramima, samopouzdanjem, dečkima, prištićima, izlascima i ostalim problemima iz svakodnevnog života.

Priča dotiče razne tabu teme koje muče mlade, od preokupacija vlastitim izgledom i nesretnih ljubavi do prvih seksualnih iskustava i problema s alkoholom koje prate odrastanje glavnih likova.

Detaljnije o predstavi pogledajte na www.mala-scena.hr.

Dobitnica (1x2) ulaznice za predstavu 'Debela' je Ana Kušanić. Karte treba podići najkasnije do petka 23. travnja u 18 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više