Teen 'BUDITE BOLJI OD OKRUTNOSTI'

Pogledajte film s Bojanom Jambrošićem

  • Autor: N.LJ.J.
  • 20.4.2010 10:39:39
  • 20.4.2010 10:04:32

Prijatelji životinja i Bojan Jambrošić održali su službenu promociju kampanje 'Budite bolji od okrutnosti' uz prigodni domjenak za novinare

Promocija je održana u ponedjeljak, 19. travnja u 19 sati u zagrebačkom kinu Europa u Varšavskoj 3. Osim plakata i promotivnoga letka s bijelom listom, bio je predstavljen i film 'Budite bolji od okrutnosti'. Prijatelji životinja snimili su ga u suradnji s Bojanom Jambrošićem koji govori u filmu.

Bojan se u filmu obraća javnosti objašnjavajući što se sve događa životinjama iskorištavanima za pokuse i prikazujući fotografije i videosnimke životinja mučenih i ubijenih u laboratorijima. Svoju poruku završava pozivom na kupnju isključivo proizvoda s bijele liste tvrtki koje svoje proizvode i njihove sastojke ne testiraju na životinjama.

Svi posjetitelji press-konferencije i eventa u kinu Europa od Bojana su dobili film na DVD-u i letak, na predstavljanju ove kampanje potporu su mu dali i Robert Bošković, Nika Antolos iz grupe Feminnem, Carla Belovari, Lea Dekleva, Filip Dizdar, Tihomir Kožina te kunići Dragić i Maza, a pripremljena su i mirisna iznenađenja te veganski domjenak.

 

Film možete i vi pogledati ovdje:

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više