AARON JOHNSON

Tko je zvijezda 'Kick-Assa'?

17.04.2010 u 09:08

Bionic
Reading

Britanac Aaron Johnson oduševio je svojom ulogom u filmu 'Kick-Ass' o neobičnom superjunaku koji je nedavno stigao u naša kina. U glumačkom poslu je od svoje šeste, a iako mu je tek 19, ove godine postat će otac

Rođen je 13. lipnja 1990. u mjestu Holmer Green, Buckinghamshire (Engleska), a već od najranije dobi zaražen je glumačkim virusom.

Prije nego se proslavio ulogama u filmovima 'Nowhere Boy' (u kojem je igrao Johna Lennona) i 'Kick-Ass', Aaron u svojoj fimografiji ima i filmove 'Angus, Thongs and Perfect Snogging', 'The Thief Lord' i 'Iluzionist' gdje je igrao mladog Eisenheima.

'Čim sam vidio scenarij, rekao sam odmah:'To je to! Želim tu ulogu!' To je vrlo zabavna crna tinejdžerska komedija. Nije mi bilo teško podnijeti ni naporne scene borbi, iako sam zaradio nekoliko masnica. Najviše mi je muke stvorio kostim koji sam morao nositi i više od 12 sati skoro tri mjeseca koliko je trajalo snimanje. Uz samo dvije pauze za WC! Uh, bilo je ludo', kaže mladi britanski glumac o svojoj dosad najvećoj ulozi.

'Dave Lizewski kojega glumi Aaron je sasvim prosječan momak koji voli stripove i ne snalazi se najbolje u školi', kaže redatelj Matthew Vaughn.

'Kick-Ass', film koji je Johnsona doveo na naslovnice svih svjetskih magazina, nadahnut je serijom istoimenih stripova škotskog autora Marka Millara. Za razliku od većine stripova o superjunacima koji su dečki i cure s nevjerojatnim sposobnostima ili pak ogromnim bogatstvom, junaci stripa 'Kick-Ass' su sasvim obični ljudi.

Mnogi filmski kritičari kažu da ćemo u budućnosti još imati prilike čuti za Aarona, a mladi glumac već ima angažman u filmu 'Chatroom' koji režira Hideo Nakata ('Mračne vode', 'Krug', 'Krug 2').

Sve njegove obožavateljice rastužit će informacija da je Aaron zaručen sa  scenaristicom Sam Taylor Wood (43), s kojom će dobiti prvo dijete.

Mladi glumac kaže da planira neko vrijeme zaustaviti svoju filmsku karijeru jer se želi posvetiti obitelji.

'Nismo još odredili datum vjenčanja, ali stalno pričamo o tome. No ne volim kad se moj privatni život vuče po medijima. Nije me briga što pišu o nama. Sam i ja imamo super odnos i sjajno se slažemo', poručuje Aaron svima koji komentiraju njegovu vezu.