CHASE CRAWFORD

Upoznajte plavookog ljepotana iz 'Tračerice'

06.04.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Popularna TV serija 'Tračerica' svakako dio ogromne popularnosti duguje i svojim oku vrlo ugodnim likovima među kojima svakako prednjači i zgođušni Nate Archibald kojega glumi neodoljivi 24-godišnjak Chase Crawford

Ovaj plavooki ljepotan vjerojatno je jedan najpopularnijih likova, a manje je poznato da ga je prošle godine magazin People proglasio čak i najseksi neženjom.


Šarmantni Crawford u tom je izboru iza sebe ostavio i sveprisutnog 'sumračnog' Roberta Pattinsona, a pri vrhu liste najseksi neženja našli su se i Chris Pine, Shi Labeouf, Adam Lambert, Ryan Eggold, Kellan Lutz, Brody Jenner i Taylor Kitsch

Ovaj fini momak kaže da je u super odnosima sa svojim starcima i mlađom sestrom, a zasad ga nije sustigao nijedan skandal. Htio je postati liječnik poput svoga oca, no život ga je odveo, vjerujemo na veliku radost njegovih brojnih obožavateljica, u sasvim drugom smjeru.

Iako ne voli pričati o svom privatnom životu, zna se da su njegovom šarmu podlegle mnoge mlade dame, među kojima i country pjevačica Carrie Underwood i kolegica iz Tračerice glumica Taylor Momsen koja igra Jenny Humphrey.

Chase trenutno nije u vezi, a kaže da nema neki određeni tip na koji pada, već da je najvažnije da 'kliknu'.

Kad je pak riječ o njegovom izgledu, Chase nije nimalo skroman - neki bi rekli da je arogantan, no on kaže da je svjestan da se proslavio zahvaljujući tome kako izgleda.

'Ne pokušavam poreći činjenicu da sam puno toga postigao zahvaljujući dobrim genima. Istina je da je serija 'Gossip Girl' popularna između ostalog i zbog toga. Svjestan sam toga i to mi nimalo ne smeta', kaže glumac koji bi jednog dana želio biti nasljednik Brada Pitta. Atraktivni glumac neodoljivog pogleda dodaje da je blagoslovljen dobrim genima.

'Imao sam dosta sreće jer sam naslijedio dobre gene od svojih roditelja, koji su vrlo lijepi ljudi', objasnio je da u Hollywoodu prolaze određeni tipovi izgleda. Inače, i njegova sestra Candice također se može pohvaliti ljepotom – bila je u utrci za izbor Miss USA.

Chase kaže da nije pretjerano opterećen odjećom, no ima jednu opsesiju, a to je njegova frizura.

'Stalno namještam svoju kosu. Ne mogu si pomoći. Pomalo sam opterećen time', smije se glumac čije je puno ime Christopher Chase Crawford. Iako se proslavio u 'Tračerici', mladi glumac ima par novih projekata te se nada da neće biti samo još jedno novo lijepo lice u Hollywoodu.