ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakvi su Ovnovi u vezama

03.04.2010 u 10:23

Bionic
Reading

Upravo smo ušli u vladavinu tvrdoglavih, energičnih i temperamentnih Ovnova koja će trajati do 20. travnja

Osobe rođene u ovom prvom po redu znaku zodijaka odlikuje suosjećajnost, prilagodljivost, fleksibilnost, brižnost i potreba djelovanja za opće dobro. To je kardinalni znak, što u nekom smislu znači i vodeći. Zato se Ovnovi često vežu uz ratnike, vođe, akciju i fizičku aktivnost… Pripadnici ovoga znaka iznimno su dobri i odani prijatelji te skloni fatalnim ljubavima.

Osobe rođene u ovom znaku već na prvi pogled, odnosno prilikom prvog susreta, mogu se nametnuti i u stanju su impresionirati sve oko sebe. Njihov fizički izgled, ponašanje i stil izražavanja su glavni aduti koje Ovan često koristi prilikom susreta s različitim osobama.

No oni to ne rade smišljeno već spontano. Tipičan predstavnik ponaša se uvijek impulzivno i ne ustručava se pokazati svoju divlju, strastvenu narav.

Kad je u pitanju ljubav, Ovnovi imaju dovoljno hrabrosti i smjelosti slobodno izraziti svoje osjećaje bez ustručavanja te otvoreno dati do znanja tko mu se sviđa te vrlo jasno i tko ne.

Ako vam se sviđa Ovan ili Ovnica, zavođenje mora biti iskreno i otvoreno.
Ipak, najvažnije pravilo je da treba dopustiti pripadniku ovoga znaka da vam se udvara. Poanta je dakle da Ovan ili Ovnica budu uvijek ljubavni osvajači. Isto tako, u vezi s Ovnom ne smijete pokazivati ljubomoru. Ljubomora i posesivnost su siguran način da ih otjerate od sebe. Osim toga, važno je da mu/njoj prepustite glavnu riječ (ili barem neka tako misle), no pripadnicima ovoga znaka morate iznova priređivati stalna iznenađenja.

Još nešto: s Ovnovima treba uvijek biti oprezan te izbjegavati obračune jer oni nikako ne podnose podređenu ulogu.

Poznati rođeni u znaku Ovna: Kristen Stewart, Alex Pettyfer ('Buntovnica u internatu'), zvijezda 'Tračerice' Leighton Meester, Emma Watson, Keira Knightley, Reese Witherspoon, Leona Lewis, zvijezda TV serije 'Beverly Hills' Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar ('Buffy - ubojica vampira'), Keri Russell ('Felicity'), teen senzacija Jesse McCartney, jet-setterica Victoria Beckham, pjevačica Fergie, Ewan McGregor, Russell Crowe, Robert Downey Jr, Zach Braff (TV serija 'Stažist') i Hayden Christensen ('Ratovi zvijezda', 'Skakač').


Najbolje se slažu s: Blizancima, Lavovima i Vagama.
Loše se slaže s: Rakovima, Bikovima i Vodenjacima.
Ne voli: površnost, prodike, ustupke
Sportovi i hobiji: gluma, ples, hokej, nogomet, borilački sportovi, automobilizam, ragbi