NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA

Miley bi se udala za DiCaprija

15.01.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Sveprisutna Miley Cyrus navodno je uvjerena u to da je njezin budući suprug nitko drugi nego slavni Leonardo DiCaprio

Prema nekim dobro upućenim izvorima, na nedavnoj dodjeli Zlatnog globusa šesnaestogodišnja teen glumica i pjevačica bila je najviše impresionirana ugledavši na crvenom tepihu 34-godišnjeg Leonarda DiCaprija.

Iako se nisu sreli ni razgovarali, Miley nije krila svoje oduševljenje.

'Vidjela sam svog supruga, Leonarda DiCaprija. Nismo se upoznali ni pričali. On još ne zna da sam ja njegova buduća supruga, no jednog dana ću to sigurno biti', izjavila je Miley. Što o tome misli njezin 20-godišnji dečko, maneken Justin Gaston, ne znamo.

S obzirom na to da je Katie Holmes otkrila da je kao tinejdžerica maštala da će se jednog udati za Toma Cruisea, tko zna što se još može dogoditi.

Leonardo je već neko vrijeme u vezi s izraelskom manekenkom Bar Refaeli, a sve su glasnija govorkanja oko vjenčanja premda ga prijašnja djevojka, također manekenka Gisele Bundchen, nije uspjela odvući do oltara.

Inače, Miley Cyrus i Jonas Brothers nastupit će na koncertu za klince večer poslije inauguracije predsjednika SAD Baracka Obame. Osim njih, na toj svečanosti u čast obitelji američkih vojnika, nastupit će Usher, Billy Ray Cyrus i Bow Wow.
Koncert će se održati u Washingtonu 19. siječnja, a vodit će ga Michelle Obama, Jill Biden i dr.

Beyonce, Bono i Bruce Springsteen, između ostalih, nastupit će na koncertu 18. siječnja u čast inauguracije Baracka Obame.