NOVI DATUM

Tokio Hotel u Beogradu umjesto u Zagrebu

11.03.2010 u 12:41

Bionic
Reading

Nakon što je zagrebački koncert njemačke teen atrakcije Tokio Hotel najavljen za 28. ožujka otkazan, organizacije nastupa megapopularnih Nijemaca primio se Beograd, odnosno beogradska Arena

Umjesto zagrebačke Arene, slavne njemačke miljenike tinejdžerica moći će gledati njihovi fanovi u nedjelju, 28. ožujka, u beogradskoj Areni, piše Blic.

Koncert organizira beogradska Arena i MTV, a riječ je o koncertu u sklopu njihove Welcome To Humanoid City.

Blizanci Bill i Tom Kaulitz (20), Gustav Schäfer (21) i Georg Listing (22) su započeli karijeru 2001. godine kao trinaestogodišnjaci u Magdeburgu pod imenom Devillish, a potom su 2005. uzeli ime Tokio Hotel.
 
Iako su vrlo mladi, prodali su milijune albuma i imaju odanu vojsku obožavatelja, a svjetsku popularnost stekli su albumom 'Scream' koji je 2007. godine snimljen na engleskom jeziku.

Inače, prošle godine su započeli prvu svjetsku turneju, u sklopu koje su trebali nastupiti u Srbiji i Ljubljani, međutim turneja je prekinuta zbog problema s glasnicama pjevača Billa Kaulitza.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl, kažu organizatori, u prodaji su po cijeni od 4.900 dinara za fan pit (oko 328 kuna), 3.900 za tribine (oko 284 kuna) i 2.900 za parter (oko 211 kuna).

Ipak, usprkos najavama, još uvijek na službenoj stranici Tokio Hotela nema beogradskog koncerta.