Teen SJEDINJENE DRŽAVE

Uskoro stranica za virtualni šoping za tinejdžerice

  • Autor: N. LJ. J
  • 10.3.2010 10:04:26
  • 10.3.2010 7:51:13

Tinejdžerice uglavnom vole šoping i upravo su to odlučili iskoristiti u Sjedinjenim Državama te otvoriti veliku internetsku stranicu koja će služiti isključivo za virtualni šoping tinejdžerica

Projekt je u fazi nastanka, a sve bi trebalo završiti u drugom kvartalu ove godine, kada će svoja vrata otvoriti stranica za virtualni šoping http://www.plumwillow.com/ .

Na stranici će svaka tinejdžerica moći ići u šoping sa svojim virtualnim prijateljima, isti ti prijatelji pomagat će im da se odluče oko odjeće koja im najbolje pristaje i slično. U virtualnim trgovinama naći će se modne marke koje tinejdžeri najviše vole, a osim toga, i same tinejdžerice moći će dizajnirati krpice kakve bi željele imati. Osim toga, postojat će i virtualni ormar u koji će šopingholičarke moći spremiti sve što su probale i što im se svidjelo.

Virtualni šoping nije ništa novo u zapadnom svijetu, međutim novo je da je ova online trgovina isključivo namijenjena tinejdžericama. No, ovo ne čudi jer se računa da tinejdžerice u SAD-u na odjeću potroše oko 15 milijardi dolara godišnje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više