Teen UDRUGA PANJ ORGANIZIRA

I Psihomodo Pop na Festivalu NEnasilja u Petrinji

  • Autor: N. LJ. J
  • 8.3.2010 10:55:14
  • 8.3.2010 7:48:49

Petrinjska Udruga mladih Panj u ožujku priprema dvodnevnu manifestaciju nazvanu Festival NEnasilja

Podaci o nasilju među mladima govore o povećanom broju kaznenih djela počinjenih nasilničkim ponašanjem maloljetnih osoba, što je mlade Petrinjce potaknulo na organiziranje festivala.

Njegove začetnice su učenice petrinjske gimnazije Nives i Matea, a dobile su ideju nakon razgovora s roditeljima tragično preminulog Luke Ritza na Festivalu priča u studenom u Zagrebu.

Festival će se održati 12. i 13. ožujka, a na javnoj tribini 12. ožujka će, između ostalih, sudjelovati roditelji Luke Ritza. Organizirat će se i prodajna izložba kreativnih radova članova Udruge Panj, ali i poznatih umjetnika koji su posebno za tu prigodu donirali svoje radove. Sav novac će ići za borbu protiv nasilja među mladima.

Idućeg dana, 13. ožujka, na Trgu hrvatskih branitelja održat će se program u kojem će sudjelovati plesni klub, trbušni plesači, brejkdenseri i mnogi drugi te će u 18 sati započeti koncert pod nazivom 'Svačije je pravo živjeti', a nastupit će Psihomodo pop, Adastra, Otkazani let, Bulldozer i The Unknown.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više