KRATKOKOSI EDWARD

Pattinsonova kratka kosa naljutila ekipu 'Sumraka'

14.01.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Novi imidž Roberta Pattinsona, 22-godišnje britanske zvijezde velikog filmskog hita 'Sumrak', nije naišao na odobravanje filmske ekipe koja u ožujku počinje snimati nastavak tog filma 'Mladi mjesec'

Mladi glumac je prošloga mjeseca ošišao svoju bujnu kosu na račun koje je dobio mnogo komplimenata. No njegov novi vojnički look nije se svidio producentima tog mega uspješnog filma koji je širom svijeta oduševio tinejdžere (a i one starije) jer Roberta čeka snimanje nastavka ovog hit filma.

'Čula sam da sam da su Roba 'naribali' zbog nove frizure. Ne znam što bih rekla na sve to jer ja stvarno volim dečke s dugom kosom. Robert se trenutno nalazi pod nevjerojatnim povećalom javnosti jer se njegov svaki potez budno prati, snima i komentira, stoga mu ne želim još i ja to nabijati na nos', rekla je Robertova kolegica Ashley Greene koja tumači ulogu Alice Cullen.

Snimanje Mladog mjeseca, nastavka 'Sumraka', prema knjizi Stephenie Meyer, započinje 9. ožujka pod redateljskom palicom Chrisa Weitza

Film u kina stiže u studenom ove godine. Inače, 'Sumrak', u kojem glavne uloge igraju Robert Pattinson (Edward Cullen) i Kristen Stewart (Bella Swan), samo je u prvom vikendu prikazivanja na američkom box officeu zaradio 70,55 milijuna dolara. To je ujedno bilo i najbolje filmsko otvaranje nakon velikog uspjeha 'Viteza tame' koji je u prvom vikendu prikazivanja u srpnju zaradio 158 milijuna dolara.

U središtu filmskog zapleta je povučena tinejdžerica Bella koja se zbližava s Edwardom Cullenom i upoznaje njegovu tajanstvenu obitelj.