NEKA TE ZAMIJETI

Pobudi njegovo zanimanje

14.01.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Ponekad ti se čini da si uskraćena za gen privlačenja pozornosti jer tvoje frendice začas zapaze komadi koji im se sviđaju. Ipak, uz nekoliko korisnih savjeta i malo vježbe, možda i tebi krene

PRIVUCI POZORNOST:

Držanje: Hodaj uspravno! Dečki obožavaju cure na kojima se vidi da su zadovoljne sobom i odišu samopouzdanjem. Dakle, moraš uspravno stajati i ponosno (ali oprez - ne umišljeno) hodati.

Pogled: Daj mu s nekoliko dugih pogleda znak da ti se sviđa. Naravno, ne smiješ u tome pretjerati. Promatraj ga dovoljno dugo da bi mu dala šansu da uzvrati pogled. Zadrži kontakt očima nekoliko sekundi, a zatim skreni pogled.

Kosa kao oružje zavođenja: Većina dečkiju smatra žensku kosu neodoljivom. Stoga se poigraj njome, prođi prstima kroz nju ili je zabaci, ali izvedi to ležerno i kul kao da je ne možeš ukrotiti.

Budi dotjerana, ali s mjerom: Pritom ne mislimo na to da se moraš obući od glave do pete u markiranu odjeću po posljednjoj modi. Čista kosa, lijepa frizura, uredna odjeća, neki nježan miris i diskretan make-up sasvim su dovoljni. Većini dečkiju nije toliko bitno (ne kažemo da nema takvih) je li tvoja odjeća sportskoga, elegantnog ili alternativnog stila, najvažnije je da se ti u  tome dobro osjećaš.

ZADRŽI NJEGOVO ZANIMANJE

Prirodnost:
Dečki iznad svega preziru glumatanje i bahatost, stoga je najbolji savjet biti ono što jesi. U blizini dečka koji ti se sviđa nastoj biti duhovita i dobro raspoložena. Dečki vole opuštene cure koje ih znaju nasmijati.
Pokaži zanimanje za ono što kaže, aktivno sudjeluj u razgovoru i postavljaj pitanja (no ne previše, kako se ne bi osjećao kao na optuženičkoj klupi).

Govor tijela: Osmijeh je znak da si simpatična i pristupačna osoba, stoga se nasmiješi. Ipak, pripazi da se ne smiješ bez razloga, jer to poprilično nervira dečke. Često nesvjesno kopiramo pokrete ili položaj tijela osobe koja nam se sviđa, stoga 'škicni' kako se ponaša tvoj sugovornik dok pričate jer možda si već na dobrom putu.

Pogled je također moćno oružje zavođenja. Dečki priznaju da ih ništa toliko ne privlači kao cura koja ih gleda u oči, a potom skrene pogled. Upravo tu taktiku hvali i Ashlee Simpson, mlada pjevačica i glumica koja je u braku s Peteom Wentzom, frontmenom grupe Fall Out Boy.
'Nikad nisam prva započela razgovor s dečkom. Kad pogledate dečka, njima je to jasan znak da ste zainteresirane', kaže Ash, koja s Peteom ima sina Bronxa Mogwlija.

Samopouzdanje: Bez obzira na neku malu nesavršenost koja te užasno muči, pokaži da je se ne sramiš i pokušaj je pretvoriti u svoju prednost ili zaštitni znak. Osim toga, nitko nije savršen i upravo je zbog toga svatko privlačan na svoj način!
Dečki osjete kad si loše raspoložena ili se omalovažavaš i odmah će pomisliti nisi vrijedna njihove pažnje. Osjećaj se dobro u svojoj koži!