HOROSKOP OTKRIVA

Znakovi zodijaka i moda

17.01.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Jesi li modni freak ili te baš briga što je in kada se o modi radi? Oblačiš li se po raspoloženju ili onako kako vidiš u modnim časopisima? Evo što horoskop otkriva o tvom znaku i modi

RIBE

Ribe se ničime ne žele isticati, pa tako ni odjećom. Iz tog razloga najčešće nemaju pojma što je in i što se nosi. Vole nježne nijanse i uvijek su obučeni klasično, što je modni stil koji je uvijek nosiv.

OVAN

Vole novo i svježe, pa su tako u modi uvijek korak ispred drugih znakova. Obožavaju poznate marke, upadljive boje, a prednost će dati sportskom stilu.

BIK

Vole stvari iz bakinog ili maminog ormara. Nerijetko će obuti mamine štikle ili uzeti stari predmet i prekrojiti ga prema svojoj volji i mašti. Ovo je lijep znak koji je uvijek dotjeran bez obzira kakvom stilu bio naklonjen.

BLIZANCI

Ovi brbljavci zodijaka su uvijek u trendu i vole se istaknuti nekim kul detaljem. Obožavaju skupe torbice i cipele, a nije im žao potrošiti veću svotu novca za komad odjeće koji se najčešće sviđa samo njima.

RAK

Nisu modni freakovi, ali prate modu i znaju što se nosi. Poput Bikova, i Rakovi vole obiteljsko nasljeđe i uvijek nešto nađu u starim ormarima. Vole klasične linije i pomalo izazovnu odjeću koja više skriva nego otkriva.

LAV

Glamur i moda su prioriteti u životu jednog Lava. Imaju osjećaj za stil, obožavaju poznate dizajnere i marke. Jako paze na svaki detalj i ne izlaze van ako sve nije onako kako su zamislili. Obožavaju kad imaju komad odjeće koji nitko drugi nema.

DJEVICA

Ovo je vrlo vješt znak, pa Djevice nerijetko same kroje odjeću i to im je draže od kupljenog. Ako im ne ide šivanje, barem će se pobrinuti oko sitnih detalja koji su jedinstveni.

VAGA

Vaga se dobro osjeća u svemu što obuče, a njoj je bitniji miris nego odjeća, stoga će u torbici uvijek nositi nekakav dezić ili čak parfem. Privlače je šarene boje, ali i klasika.

ŠKORPION

Ovaj znak se oblači u skladu sa svojim raspoloženjem. Budući je ovo mrgud zodijaka, i ne čudi što im je najdraža boja upravo crna koja kao da im daje magičnu moć. Vole i sve ostale tamne tonove te čipku. Ako im se neki kreator svidi, ostaju mu vjerni godinama.

STRIJELAC

Strijelci vole promjenu, pa tako i što se mode tiče, ne prate samo jedan stil, već ih danas možete vidjeti u jednom stilu, a već sutra u nekom sasvim različitom. Prate modu, ali nisu opterećeni njome. Obožavaju kupovati krpice.

JARAC

Kvaliteta je za njih zakon. Ako je kvalitetno, a ne osobito lijepo, njih nije briga, oni će izabrati kvalitetu. Ne prate modu i nose samo ono u čemu se dobro osjećaju. U stanju su skupo platiti ono što im se svidi.

VODENJAK

Vole iskakati iz mase, pa često nose ekstravagantnu odjeću i neuobičajenu šminku. Marke ih uopće ne zanimaju jer sve što žele je naglasiti svoju osobnost.